Heller: Veliki beogradski koncert na Vračar Rocks festivalu!

Datum objave:23.01.2015

Pročitano:4970 puta

Datum održavanja: 30.01.2015

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Klub Božidarac, Beograd

Upravo na Vračar Rocks festivalu legendarni bend Heller je pre tačno godinu dana održao svoj povratnički koncert. Začetnici speed/thrash metala na našim prostorima ponovo su se aktivirali nakon 20 godina pauze!

 

Heller: Veliki beogradski koncert na Vračar Rocks festivalu! | Klub Bozidarac | Beograd | 2015

 

Budući da je Centar za kulturu Božidarac mesto na kojem je bend sredinom '80-tih godina održao jedan od prvih nastupa u karijeri, da su se u kultnoj vračarskoj sali zvanično i vratili na scenu dve decenije kasnije, članovi Hellera su odlučili da održavaju tradiciju i da svoj veliki beogradski koncert održe ponovo na istom mestu. Heller će na Vračar Rocks festivalu nastupiti u petak, 30. januara, zajedno sa specijalnim gostima - grupam​a​ Prisoner  i Sink​!


,,Pored pesama sa LP-a objavljenog davne 1989. godine i pesama koje se nisu našle na zvaničnim izdanjima, za predstojeći koncert na Vračar Rocks festivalu spremili smo i tri nove pesme i još neka iznenađenja... U Božidarcu je uvek bila odlična atmosfera, puna pozitivne energije! Dođite u što većem broju, da pokažemo da nas ima!" najavljuje Atila, frontmen Helera, koncert na Vračar Rocks festivalu.

 

Ulaznice za nastup Hellera i grupe Prisoner dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po pretprodajnoj ceni od 500 dinara.

www.facebook.com/vracar.rocks


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :