HARD CODE: Superstarovi Slater, Sims i The Advent za 16 sati tehno maratona

Datum objave:06.09.2016

Pročitano:7440 puta

Datum održavanja: 29.10.2016

By:Dušan Milićević

Pred beogradskim klaberima je prava poslastica jer trio di-džej superstarova, u sastavu Luke Slater (Planetary Assault Systems), Ben Sims i The Advent, predvodi paklenu ekipu od 12 domaćih i stranih tehno asova koji će u toku jednog dana nastupiti na neverovatnom 16-satnom parti maratonu!

Po ugledu na čuveni Time-warp u Evropi, po prvi put se u Srbiji organizuje ovakva žurka, koja će u 16 sati, bez predaha, okupiti sam evropski krem kad je undergraund tehno scena u pitanju. Za pultom Hard Code žurke će se izmenjati čak osam vetskih i četiri domaća asa tehno scene.

 

Luke Slater

Luke Slater

Britanac Luke Slater (Planetary Assault Systems) je jedna od najvećih faca u tehno svetu u poslednje dve decenije, a njegovo gostovanje je prava ekskluziva pošto će posle odličnog nastupa na Exitu gde je bio gost Carla Coxa i dugog, dugog iščekivanja prvi put nastupiti pred beogradskom publikom.

 

 

Ni veličine kao što su Ben Sims i The Advent (Kombination research) ne treba posebno predstavljati, jer gotovo da nema di-džeja koji u svom setu nema neku njihovu traku, ali ni važnijeg kluba i festivala na kome nisu bili među headlinerima. Awakenings, Tomorrowland, ADE, Time-Warp, Tresor, Berghain, na Ostgut Ton (label Berghaina, Marcel Dettmann, Ben Klock) žurkama…

 

Ben Sims

Ben Sims

A sve to praktično važi i za ostatak ekipe. Prava senzacija kad je dark zvuk u pitanju, i jedan od lidera čuvene Oscar Mulerove "Pole Groupe" družine, Madriđanin Reeko ovom prilikom prvi put dolazi na Balkan. Tu je i ljubimac domaće publike, Berlinac Alexander Kowalski, zatim jedan od predvodnika mlađe genracije Gary Beck (BEK audio), britanski veteran Mark Broom (Beard man), kao i rezident berlinskog Tresora Mario Berger. Domaća podrška su Speedy, predstavnik nove domaće tehno garde, iskusni vuk Boža Podunavac, Kobaya, kao i specijani gost iz Makedonije Goran Kan.

 

Reeko

Reeko 

Hard Code žurka je specifična i po tome što će se predstaviti gotovo cela ekipa eminentnog domaćeg labela LLLTD, uz goste a mozda i nove clanove Sims, Slater i Reeko! A kako se sve ovo dešava za Noć veštica mogu se očekivati i specijalna iznenađenja tim povodom.

 


Hard Code žurka se održava 29. oktobra u Hali 5 Beogradskog Sajma, a provod počinje u 20 sati i trajaće do sutradan u podne. Prvi kontigent karata je pušten u prodaju po ceni od 990 dinara. Ulaznice se mogu kupiti u svim Win Win radnjama u zemlji, kao i u poslovnici DD Tickets u Beogradu (Strahinjića Bana 22), a tu je i online opcija (print at home) putem sajta www.ddtickets.rs.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :