Godišnji koncert Sopota

Datum objave:27.12.2014

Pročitano:3835 puta

Datum održavanja: 01.01.2015

By:Darko Đekić

Lokacija: KSB, Banja Luka

01. januara bend Sopot će u banjalučkom KSB-u održati svoj prvi koncert u 2015. godini, četvrti po redu Godišnji koncert, a ujedno i jubilarni 50. koncert u okviru Sopotnik turneje, koja već godinu dana promoviše istoimeni album.

 


Ovim Godišnjim koncertom Sopot će simbolično krunisati svoj rad u proteklih godinu dana gdje je uz studijski album Sopotnik, objavio i video spotove za numere Energetsko more i Beskonačnost, svirao uživo na RTS-u u emisiji Bunt, na BHT-u i RTRS-u, odsvirao 50 živih nastupa u 28 regionalnih i evropskih gradova, i učestvovao na 15 festivala. U 2014. Sopot je uradio i muziku za predstavu Gradskog pozorišta Jazavac pod nazivom “Od kolijevke pa do braka”, te pokrenuo i završio humanitarnu akciju “Molimo za kulturu – od Sopota za Ivu” gdje je bend trodnevnim nastupima na Demofestu prikupio sredstva za nabavku bas pojačala za dobojski etno sastav.

 


U reprizi novogodišnje noći, prije Sopota nastupiće specijalni gosti, bend Shizomantra, a nakon koncerta pult preuzimaju tajni DJ-evi. Cijena ulaznice je 5 KM.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :