FISTT ART FEST: 8 festival kreativnosti i "Uradi sam" kulture

Datum objave:17.12.2014

Pročitano:3935 puta

Datum održavanja: 18.12.2014 - 20.12.2014

Lokacija: SC, Zagreb, Hrvatska

Udruga za promicanje audiovizualne kulture FISTT ponosno najavljuje osmo izdanje FISTT ART FEST-a, festivala kreativnosti i „uradi sam“ kulture. Festival će se već tradicionalno odrţati u prostorijama SC-a u Zagrebu, na adresi Savska 25. Kada? 18., 19. i 20. prosinca, svaki dan od 12 do 21 h.

 

 

Kao i svake godine u sklopu FISTT ART FESTA odrţava se veliki božićni sajam rukotvorina na kojem će svoje radove predstaviti preko 100 umjetnika preteţno iz Hrvatske, ali i šire. Istovremeno će se kroz sva tri dana odrţavati razne kreativne radionice na kojima će posjetitelji moći besplatno sudjelovati. Na zabavan način se riješite strke oko izbora boţićnih poklona. Ove godine podrţite kreativce i ručni rad. Pozivamo vas da posjetite naš šareni kreativni sajam, popijete topli napitak u lijepom ambijentu i sudjelujete u nekoj od naših radionica. Želite naučiti heklati? Oboţavate slušati priče i bajke? Niste nikada bili na shiatsu tretmanu? Odgovore na sva ova pitanja imamo MI. To su samo neke od tema naših radionica.

 

Marimo i za najmlađe, tako da se od naših ranih početaka u programu našlo mjesta i za dječji kutak, tzv. F. A. F. junior u kojem se i najmlađi mogu pridruţiti radionicama i naučiti nešto novo, zabaviti se dok roditelji obilaze sajam ili sudjeluju na nekoj od aktivnosti.

 

Cijeli festival bit će popraćen i zanimljivim glazbenim programom, dj i live nastupima. Festival zatvaramo uz nastup bubnjarskog orkestra Vibrica čiji nastup ne smijete propustiti. Zvuci zapadnoafričkih ritmova uz cijeli performans su odlična kombinacija koja će vas rasplesati i ostaviti u ţeljnom iščekivanju sljedećeg izdanja našeg festivala.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :