Exit avantura OTPočinje uz OTPlatu karte na rate!

Datum objave:12.02.2016

Pročitano:4975 puta

Magična Exit avantura otpočinje uz OTP i EXIT! I ove godine ljubitelji Exit Avanture imaju mogućnost da u bilo kojoj filijali OTP banke, besplatno otvore namenski račun za kupovinu kompleta ulaznica po ceni od 5.990 dinara za Exit i 6.990 dinara za Exit Avanturu (Exit + Sea Dance) i da ih OTPlaćuju na rate, u ritmu koji njima odgovara, kada i koliko požele, sve do 30. juna!

 

Exit avantura OTPočinje uz OTPlatu karte na rate!

 

Pri otvaranju računa potrebno je uplatiti minimum 1.300 dinara za rezervaciju kompleta ulaznica, čime je zagarantovana aktuelna cena ulaznica u momentu prve uplate, a ostatak sredstava OTPlaćuje se do 30. juna u ratama, od 500 ili više dinara, bez kamate, u ritmu koji svakom posetiocu Exit festivala odgovara, kada i koliko požele.


Namenski račun, odnosno prvu ratu za kupovinu ulaznica za Exit i Exit Avanturu koja iznosi minimum 1.300 dinara treba uplatiti što pre, zbog ograničenog broja ulaznica na rate, a plaćanje se može rasporediti do 30. juna, kada je krajnji rok za uplatu poslednje rate.


Uplatom cele sume za komplet ulaznica za Exit ili Exit Avanturu, u filijali OTP banke preuzima se karta sa kojom se mogu podići narukvice na zamenskim mestima Exit festivala.


OTPočni Exit magiju u najbližoj OTP filijali!

www.otpbanka.rs


Exit festival biće održan od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more na treći Sea Dance festival od 14. do 16. jula. Nastupe su već potvrdili Ellie Goulding, Wiz Khalifa, Bastille, Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Lost Frequencies, Solomun, Robin Schulz, Nicky Romero, Ms. Dynamite, Zomboy, Wilkinson, Mind Against, Disciples, Dub Pistols, Kensington, Feder, Sam Feldt, DJ Hype, Andy C, Anti-Flag, At The Gates, Cock Sparrer, Modestep – DJ Set, Ivy Lab, Sub Zero, Hernan Cattaneo b2b Henry Saiz, James Zabiela, Borghesia, Tommy Four Seven, Antigone, Francois X i Shlømo.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :