DJ škola: Upišeš, naučiš i vrtiš

Datum objave:03.11.2013

Pročitano:14357 puta

Škola za DJ-eve jedina je škola u kojoj su najvažnije ocene one koje dobijaš od publike. Profesor je DJ, učionica je studio, drugari iz razreda su DJ-evi. Bežanje sa časova ne postoji, nego se svako predavanje željno iščekuje.
U novosadskom Centru za muzičko obrazovanje "Kulturno sklonište" u oktobru kreće šesta generacija polaznika DJ škole, u kojoj predaje DJ Vladimir Aćić.

DJ Škola

Vladimir Aćić jedan je od najpoznatijih DJ-eva jugoistočne Evrope, uspešan producent i profesor di-džejinga. Već pet godina u ovoj školi znanje i iskustvo prenosi na svoje učenike, buduće DJ-eve, kojih ima raznih uzrasta i nivoa znanja o DJ kulturi, tačnije, o poslu di-džeja.

"Ovakva predavanja i radionice su odlična prilika da radiš ono što voliš, da o tome dosta naučiš i da se dobro zabaviš. Ako pri tom učiš od najboljih, onda je to pun pogodak. Vlada je profesionalac u svom poslu. Za nekoga je ova škola možda početak DJ karijere, nekome je odskočna daska, a nekome samo dobra prilika za kvalitetno provedeno vreme" - reči su Petra Jelića, osnivača "Kulturnog skloništa".

"Neki učenici na početku znaju samo da žele da postanu DJ-evi, nemaju nikakvo znanje o tome i došli su u školu da nauče. Neki od njih znaju da umiksaju pesmu, ali žele to da rade bolje, brže i spretnije. Neko zna dosta o muzici, ali nije imao priliku da primeni znanje. Neko želi samo da upozna nove ljude sa kojima može da razgovara o temama koje ga interesuju - muzičkim izdanjima, produkciji, lejblovima, žurkama, DJ kulturi, životu... Sve ih sigurno veže jedna stvar - muzika, a verovatno i želja da postanu uspešni DJ-evi. Ova škola im nudi priliku za sve to i ja ih pozivam da nam se priključe" - rekao je Vlada.

U savremeno opremljenom studiju, šesta generacija polaznika prve novosadske škole za di-džejeve na časovima će do juna sledeće godine pričati i učiti o muzičkoj produkciji, tehnikama miksanja, DJ kulturi i promociji. O zvuku, beatu i DJ setu.

U školi ih čeka teorija i praksa na jednom mestu, kao i publika koju čine drugari DJ-evi iz razreda.

Više informacija o upisu potražite na stranici www.facebook.com/vladimiracic.


vrh strane
Komentari (4)
Pošalji komentar
Aleksandar Alexein Milosavljevic
24.12.2016 23:20
Ja sam se probio! 'ali kuci sam obucio :D ;) bez ikakve skole i kurseva .
HAHAHA
07.11.2015 03:16
momci to zavisi samo od vas
kristian
27.12.2014 22:43
jel se casovi placaju imam 17god volim stime da se bavim
ime i prezime
24.11.2013 19:18
A jel neko od polaznika (tih predhodnih 6 generacija) uspeo da se probije? ko su ti ljudi?


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :