DJ ANNA zvezda druge Green Love žurke

Datum objave:22.04.2016

Pročitano:5221 puta

Datum održavanja: 14.05.2016

Lokacija: Spens, Novi Sad

Green Love sezona 2016 počela je fenomenalnom žurkom koju su pravim klaberima priredili Stefano Noferini, Mladen Tomić, Kristijan Molnar, Vladimir Aćić i Vladimir Palik. Kako je sjajan početak nove sezone podigao očekivanja verne Green Love publike, Respect Dj’s već uveliko rade na pripremama za sledeću veliku žurku na SPENSu koja je zakazana za 14. maj! Pripremite se za pravi tehno i spektakl koji donose svetska tehno zvezda, DJ Anna, Petar Dundov, Lea Dobričić b2b DJ MarkyZ i Jolly Joke b2b Galinac Galinac.

 

Stefano Noferini


Uz već popularni Green Card, ljubitelji Green Lovea moći će da obezbede ulaz na sve tri preostale Green Love žurke za sezonu 2016 po promo ceni od samo 1790 dinara, dok cena ulaznice za drugu po redu žurku, 14. maja, iznosi 690 dinara u pretprodaji. SPENS je već rezervisan za celu Green Love godinu, a fanovi pravih žurki spremni za sve objavljene datume – 14. maj, 15. oktobar i 3. decembar.


Publika Green Lovea imaće priliku da 14. maja na SPENSu prvi put čuje brazilsku lepoticu i vladarku svetske techno scene, poznatu kao DJ Anna! Po rečima svetskih medija, Anna je uspešna u svemu što radi – bilo da su u pitanju trake koje ona producira za respektabilne etikete, bilo da se radi o remiksima najpopularnijih hitova na svetu, kao što su tech house remiksi koje je radila za NERVO, Gorgon City i druge. Miljenica prestižnog Mixmaga oduševila je i svetsku publiku svojim nastupima u Brazilu, Holandiji, Grčkoj, Mađarskoj, Francuskoj, Južnoj Africi, Nemačkoj, Kini… Anna ima ono što svaki DJ želi – svoje mesto na Beatport Top 10 sales listi i podršku najvećih svetskih DJ imena uključujući Carl Coxa, Richie Hawtina i Damian Lazarusa.


 


Pored Anne, za mix pultom naći će se i dobro poznata, tradicionalna Green Love ekipa koju čine Petar Dundov i Jolly Joke b2b Galinac Galinac koji svaku žurku čine posebnom, a njima se pridružuju i Lea Dobričić b2b DJ Markyz, kao već dobro uigrani tandem koji pleni DJ scenom širom Evrope.


Green Love – Žurka ne prestaje
Dokaz da žurka nikad ne prestaje jeste objava glavnog izvođača za oktobarsku Green Love žurku! 15. oktobra na SPENSu i novoj Green Love žurci pridružuje se Metodi Hristov koji obećava lud provod i pravu žurku do ranih jutarnjih sati na SPENSu uz svoje nesvakidašnje mikseve i hitove!

Ulaznice za drugu po redu Green Love žurku mogu se nabaviti po promo ceni od 690 dinara, a Green Card po ceni od 1.790 dinara, na prodajnim mestima Gigs Tixa i ovde


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :