Dead Lake Horror & Wine Festival gostuje u novobeogradskom bioskopu Fontana!

Datum objave:09.09.2015

Pročitano:4763 puta

Datum održavanja: 10.09.2015 - 12.09.2015

By:Aleksandar Pavlić

Lokacija: Bioskop Fontana, Beoograd

Prvo izdanje Dead Lake Horror & Wine Festivala, koje će se održati na Paliću od 9. do 12. septembra gostovaće i u novobeogradskom bioskopu Fontana.

 

Dead Lake Horror & Wine Festival gostuje u novobeogradskom bioskopu Fontana!

Tako ćete izvrsne horor filmove moći da pogledate i u Beogradu od četvrtka, 10. septembra, do subote, 12. septembra.

Cena ulaznice po filmu iznosi 150 din.

Program

ČETVRTAK 10. septembar
20:00 – PAKLENA DECA
22:00 – ROVKINO GNEZDO

PETAK 11. septembar
20:00 – ZAO DUH
22:00 – ZABORAVLJENI

SUBOTA 12. septembar
20:00 – IZVOR
22:00 – DRUGO CARSTVO NOĆI
PONOĆNA STRAVA I UŽAS
00:00- ENTITET

Kanadski horor „Paklena deca“ (Hellions) reditelja Brusa Mekdonalda (Bruce McDonald) premijerno je prikazan u januaru ove godine na Sundance festivalu, a nakon toga i u zvaničnim selekcijama Filmskog festivala u Torontu i Edinburgu, ali i na mnogim drugim festivalima. Priča se vrti oko Dore, trudne tinejdžerke koja se bori za sopstveni život na Noć veštica sa jezivim monstrumima u vidu dece koja skupljaju slatkiše ali i tuđe glave...

Nikako ne smete propustiti „Izvor“ (Spring) - jedan je od najboljih horor filmova ovog stoleća prema sajtu Film4.com, od reditelja kultnog ostvarenja „Resolution“ - Aarona Scotta Moorheada i Justina Bensona. Film prati mladića koji odlazi iz Kalifornije u Italiju gde upoznaje devojku koja krije stravičnu mračnu tajnu.

„Drugo carstvo noći“ (2nd Reign of Night) imaće svetsku premijeru na festivalu Dead Lake, a dan kasnije biće prikazan i u bioskopu Fontana. U pitanju je rediteljski prvenac iskusnog španskog producenta Antonija Solea.

Biće prikazan i „Zao duh“ (Ghoul, režija Petr Jákl) – najgledaniji češki fim svih vremena i pobednik ovogodišnjeg Grossmann festivala u kojem američka filmska ekipa odlazi u ruralnu Ukrajinu da istraži priče o rasprostranjenom kanibalizmu, ali stvari kreću u krivom smeru kada prizovu duh čuvenog serijskog ubice i kanibala...

Očekuje nas i debitantsko ostvarenje Olivera Framptona – „Zaboravljeni“ (The Forgotten), urbani horor koji je imao zapaženi festivalski život u poslednjih godinu dana, zatim peruanski found footage film „Entitet“ (The Entity) reditelja Eduarda Schuldta, koji će biti prikazan u ponoć - samo za najhrabrije ljubitelje strave i užasa, kao i „Rovkino gnezdo“ (Shrew's Nest) atraktivni španski psiho-horor u produkciji Alexa de la Iglesije (režija Juan Fernando Andrés i Esteban Roel).

 http://deadlake.rs/festival/

Traileri:
Ghoul - https://youtu.be/VOk3Af8zysA
Spring - https://youtu.be/ftOMkr9eYS8
2nd Reign of Night - https://youtu.be/Ob6IuP6JZCM
Hellions - https://youtu.be/hYFiEgAfsTo
The Forgotten - https://vimeo.com/100088556
The Entity - https://youtu.be/GPb2kkNVz-s
Shrew's Nest - https://youtu.be/UuLVPWNcCqs


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :