COSMIC DIMENSION: GOA trance zatvaranje kluba Bašta Sava Centra!

Datum objave:08.09.2015

Pročitano:6355 puta

Datum održavanja: 19.09.2015

By:Katarina Vlasak

Lokacija: Bašta Sava Centra, Beograd

BAŠTA SAVA CENTRA SEASON CLOSING PARTY
Special BEE's GOA Birthday party

 

COSMIC DIMENSION: GOA trance zatvaranje kluba Bašta Sava Centra!

 

19. Septembra očekuje vas nezaboravno GOA trance zatvaranje kluba Bašta Sava Centra. Ova sezona pod vedrim nebom bila je prepuna odličnih dešavanja, a kao višnjica na vrhu imaćemo čast da ponovo ugostimo u Beogradu Suntrip Records čarobnjake iz komšiluka. Iz Makedonije nam dolazi COSMIC DIMENSION dvojac, koji će vas svojim kosmičkim melodijama odvesti u drugu dimenziju.

 

COSMIC DIMENSION: GOA trance zatvaranje kluba Bašta Sava Centra!

 

Pored njih za DJ pultom naći će se čovek koji je zasenio sve prisutne na svom prošlogodišnjem nastupu, naravno reč je o Hrvatskom Suntrip label DJ-u Stevo-u! Domaću podršku činiće još dva Suntrip-era, Nikola Petrović (Imba) će nam se predstaviti sa svojim SPACE ELVES projektom, dok će DJ DaPEACE napraviti uvod za GOA euforiju i potpuni delirijum na podijumu za igru! Dođite da u velikom stilu zatvorimo ovu sezonu i napravimo snažni temelj za predstojeću, već sada, veoma uzbudljivu klubsku sezonu.

Line up:
COSMIC DIMENSION 
Suntrip records, Macedonia

SPACE ELVES
Suntrip records, Serbia

STEVO
Suntrip records, Croatia

DaPEACE
Suntrip records, Serbia

 

Cosmic Dimension je goa trance-projekt koji je nastao krajem marta 2012. Porejakt čine dva Goa freak-a: Antonio Simonovski i Denis Bogdanovskog, oboje rođeni 1992. I žive u Kumanovu, Makedonija.

Njih dvojica su naporno radili kako bi stvorili svoj vlastiti snažan goa trance-stil, koji se može opisati kao kosmički Goa-Trance, sa puno plutajućih melodija i bajkovitim zvucima pomešanih sa snažnim bass linijama!

Njihov debi album ˝In A Special Kind Of Space˝ izašao je 2013. godine na prestižnoj Suntrip etiketi! U toku je kreiranje drugog studijskog albuma, a u međuveremenu njihove kosmičke melodije prostiru se širom Evrope na svim većim festivalima, a kao vrhunac ovogodišnje sezone svakako ćemo pomenuti Lost Theory festival.

Njihov intervju možete pogledati na http://www.uesmag.com/cosmic-dimension/

Cena karte: 400 RSD


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :