BNU 2015: Konkurs za učešće na modnoj reviji YOUNG WALK

Datum objave:20.05.2015

Pročitano:5428 puta

Datum održavanja: 08.06.2015

Beogradska nedelja umetnosti, koja će se ove godine održati po peti put u periodu od 20. do 27. juna, raspisala je konkurs za učešće na modnoj reviji “Young Walk”.

 

BNU 2015: Konkurs za učešće na modnoj reviji YOUNG WALK | Beogradska nedelja umetnosti

 

Ovogodišnja revija “Young Walk” održaće se u Kući Kralja Petra pod sloganom “White heaven” i okupiće veliki broj mladih dizajnera i ljubitelja modne industrije.

 

BNU 2015: Konkurs za učešće na modnoj reviji YOUNG WALK | Beogradska nedelja umetnosti

 

Cilj ove revije je afirmacija i promocija studenata dizajna i mladih dizajnera iz Srbije. Žiri u sastavu priznatih imena iz modne industrije proglasiće najboljeg i najperspektivnijeg mladog dizajnera. Pravo učešća na konkursu imaju studenti dizajna, kostima i svi oni koji se bave modnim dizajnom. Dizajneri mogu prijaviti na konkurs svoju kolekciju odeće, a svaki dizajner prikazaće dve odabrane kreacije na reviji “Young Walk”. Prijavu treba poslati na mejl office.bnu@gmail.com sa naznakom učešće na reviji Young Walk do 8. juna tekuće godine. Prijava treba da sadrži profesionalne fotografije kolekcije koju dizajner prijavljuje, kratku biografiju sa fotografijom kao i motivaciono pismo.

 

Ova gradska kulturna manifestacija ove godine održava se pod sloganom “B kao Beograd” a sve informacije o program možete pronaći na zvaničnoj facebook stranici Beogradske nedelje umetnosti. 


vrh strane
Komentari (1)
Pošalji komentar
Ana Dakic
25.05.2015 11:51
Postovani, da li je potrebno vise odevnih predmeta realizovati, ili samo dva po nasoj zelji


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :