Beogradski sastav LAST THRILL objavio EP i poziva vas na koncert 4. decembra!

Datum objave:03.12.2015

Pročitano:4193 puta

Datum održavanja: 04.12.2015

By:Nocturne Media

Lokacija: Dom Omladine, Beograd

Beogradski sastav LAST THRILL je objavio EP "Animals Do Not Pollute Their Environment And So We Ask You, Please Do Behave Like Animals #1" koji donosi šest pesama za izdavačku kuću Nocturne media. EP možete naći na svim digitalnim platformama, kao i na Youtube.com kanalu benda. Ovih šest pesama koliko EP nosi je snimano u studiju Blaze pod producentskom palicom Miloša Mihajlovića Pilećeg.

 

LAST THRILL | Animals Do Not Pollute Their Environment And So We Ask You, Please Do Behave Like Animals #1

U 6 pesama koliko traje njihov debi, Last Thrill su se predstavili kao ozbiljna ekipa, sa jasno zacrtanim ciljem i željom da se bave ozbiljnom muzikom. Članovima benda ne nedostaje ni veštine, ni ideje, što je razumljivo budući da svaki od njih ima dobru pozadinu i iskustvo stečeno sviranjem u drugim bendovima. Bez mnogo filozofiranja i sa na prvom mestu, više nego očiglednom strašću prema onome što rade, napravili su sjajan start.

Ovu četvorku čine Jovan Jovanović (vokal), Nikola Đukić (gitara), Dejan Ćuruvija (bas) i Miljković Dejan - Boske (bubanj).

 

Beogradski sastav LAST THRILL 4. decembra u DOB-u

Pored toga, momci su zakazali i svirku 4. decembra u Domu omladine Beograda, kada će nastupati zajedno sa sastavom Blekbox iz Zemuna. Cena ulaznice koja će se kupovati na ulazu staje 300 dinara.

https://www.facebook.com/LastThrill/

EP "...Like Animals" na Youtube.com:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLtOEAaeJNi_9sGEl1PKCwHMbPohZcFiqX


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :