Beogradski punk-rock bend Mister No je ponovo na okupu!

Datum objave:21.04.2015

Pročitano:6606 puta

Posle devet godina Mister no se vratio sa novom pesmom i novim hitom

Nakon decenijskog odsustvovanja sa muzičke scene, beogradski punk-rock bend Mister No je ponovo na okupu. Publici je predstavljen i prvi singl Šminkerica, sa novog albuma Vrata su odškrinuta treba ih samo šutnuti.
 

 

Za singl je urađen i efektan spot, a kako sami članovi benda kažu, publika će imati priliku da postepeno presluša cijeli album, putem predstavljanja singlova na društvenim mrežama. Naravno, postojaće i fizičko izdanje albuma na cd-u.
Mister No je nastao 1990. na ideju dvojice drugara Kecmana (gitara) i Miloša (bas i vokal). Nešto kasnije bendu pristupaju Bucha (bubnjevi) i Kova (vokal) i prva postava biva kompletirana. Do 1996. snimaju tri albuma i te godine, nakon tragične smrti bubnjara, zvanično prekidaju sa radom. Sedam godina kasnije, umire i vokal Kova, a preostala dva člana Kecman i Miloš na kratko okupljaju bend i snimaju album "Istina", sastavljen od odabranih starih i novih pjesama koje su ostale zapisane u Kovinim bilješkama. Za to vrijeme, održali su koncert u Domu omladine i nekoliko uspješnih koncerata širom Srbije. Ponovo je uslijedila duga pauza i nakon devet godina, Kecman i Miloš (sada vokal), pojačani mladim snagama Stefanom Megićem (bas) i Markom Ilićem (bubanj), otvaraju novo poglavlje u životu benda.


Snimili su novi album "Vrata su odškrinuta treba ih samo šutnuti", sa deset novih stvari, u novom osvježenom maniru. Pored standardne postave, na albumu je učestvovao i Dragan Tešanović, nekadašnja druga gitara, a sada član BandX-a.

 

Diskografija:


1991 – Mister No
1993 – Na kolena svi
1996 – Podglavlje I (A kako se čisti guska)
2004 – Istina
2015 – Vrata su odškrinuta treba ih samo šutnuti


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :