Beograđanin, Đorđe Joksimović, vodi najpoznatiji australijski festval novih tehnologija i kreativnosti – PAUSE FEST, koji je počeo danas

Datum objave:01.03.2021

Pročitano:517 puta

Počeo jedanaesti Pause Fest u Melburnu. Ove godine online.


Pause Fest je najpoznatiji festival novih tehnologija i kreativnosti u Australji i ove godine će se prvi put održati online, od 1. do 12. marta 2021.


Ovaj izuzetno uspešan i svetski poznat kreativni festival osnovao je Đorđe Joksimović (George Hedon), koji je do pre 15 godina bio uspešan grafički dizajner u Beogradu, sada kreator nagrađivanog i istaknutog australijskog festivala.

 


‘’Nadam se da će biti koliko toliko normalno ovo 11. izdanje Pause Festa, iako užurbano osmišljavamo događaj koji će biti u post-Covd eri.’’ – kaže Đorđe.


Ovogodišnje izdanje Pause Festa u više od 10 dana trajanja, donosi veliki broj predavanja, koja će biti dostupna svim učesnicima kad god su u mogućnosti da ih poslušaju, tako da ništa neće propustiti. Ove godine program je uzeo u obzir i evropsku i američku vremensku zonu, a svi oni koji kupe kartu imaju mogućnost da prate program ‘’on demand’’ i da poslušaju sve prezentacije koje ih zanimaju u naredna tri meseca.


Nazivan ‘’Prestonicom inovacija’’, ‘’Oktobarfestom za biznis’’ i ‘’Vudstokom za milenijalce’’, Pause Fest 2021 će se razlikovati od događaja prethodnih godina, ali i od ostalih online događaja kojima ste možda prisustvovali.

‘’Misija Pause Festa je da stvori kulturu za najsjajnije kreativce i inovatore, da ih okupi i prikaže njhove projekte, znanja, strasti i shvatanja - otovoreno, sloboddno i srdačno za dobrobit cele zajednice. A to radimo vrlo uspešno celu decenju’’. – dodaje Đorđe.

Neke od predstavnika kompanija koje ćete moći da čujete na ovom Pause Festu su: Google, NASA, HyperloopTT, IDEO, FutureBrand, TikTok, Canva, Zoox, D&AD, Women in Tech i drugi uspešni brendove koji će podeliti sa vama svoje tajne i razmišljanja.

‘’Ovogodišnji program je iz temelja izmijenjen kako bismo napravili program koji bi odgovarao našem novom životnom stilu, tako da su sva predavanja kraća, direktnija i uzbudljivija’’, objasnio je Đorđe Joksimović.

I kao da to sve nije dovoljno, organizatori ovog festivala, osnovalii su privatni Pause Club otvoren za sve one koji imaju karte, da se pridruže i četuju tokom cele godne, pošto se završi festival.

Ceo program je na ovom linku: PAUSE FEST 2021 / program


Više informacija na www.pausefest.com.au


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :