BANDA PANDA kolektiv proslavlja 10ti rođendan na muzičkoj sceni

Datum objave:16.10.2020

Pročitano:663 puta

Datum održavanja: 24.10.2020

Lokacija: Beograd

 U subotu, 24. oktobra, u klubu Dim organizuju rođendansku žurku i pozivaju vas da se pridružite proslavi! Iako je epidemiološka situaciju u svetu poremetila njihove planove za veliku proslavu odlučili su da na simboličan način i u veoma netipičnim klubskim uslovima obeleže ovaj jubilej.

 
Banda Panda je beogradski Dj duo koji čine Johana i Dušan Lilić. Oni su kao Banda Panda prvi put zajedno nastupili 2010. godine, a od tada su radili u svim većim klubovima u gradu i regionu, te nastupali na brojnim festivalima. U to vreme bili su među prvim domaćim di džej ekipama koje su žurke spajali sa vizuelnom umetnošču kojom se bave - od izložbi, prostornih instalacija i tematskih scenografija. Postali su prepoznatljivi i po provokativnim video tizerima kojima su najavljivali zurke na društvenim mrežama.

Poslednjih godina Banda Panda doprinela je razvoju domaće klubske scene dovodeći aktuelne i prestižne svetske di džejeve i producente poput Acid Arab, Juju & Jordash, Manfredas, Moscoman, Curses, DJ Sundae, Rodion, Borusiade, Alien Alien, Cosmo Vitelli, YØR, Jessica 6, Crackboy, Innershades i drugi.

Pored toga, ovaj kolektiv organizuvao je različite party serijale poput F-Society večeri - koja se dešavala na nedeljnom nivou i bila posvećena promociji ženskih di džejeva i njihovom umrežavanju; ili Bipolar večeri gde Johana i Dušan puštaju sa left-field domaćim i internacionalnim DJ-evima i bendovima.

Broj posetilaca na događaju biće ograničen kako bi se ispoštovale trenutne epidemiološke mere.

Subota 24. oktobar 2020 / Klub Dim, Cetinjska 15a / od 18h do 23h

FACEBOOK EVENT


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :