Arch Enemy prvi put u Beogradu!

Datum objave:23.05.2017

Pročitano:3952 puta

Datum održavanja: 18.09.2017

Lokacija: Dom omladine Beograd

Melodic death metal gigant Arch Enemy konačno u Srbiji. Da, istina je i svi vi koji ste nam godinama u nazad pisali sa željom da u našu zemlju dovedemo ovaj world-wide metal classic, možete da odahnete. Želja vam je ispunjena!

 

Foto: Manuel Miksche

Priča ovog benda dobro je poznata svima, Michael Amott 1995. godine napušta legendarni Carcass i odmah sa svojim bratom Christopherom pokreće mašineriju danas poznatu pod imenom Arch Enemy. Nakon toga sve je išlo sigurnom putanjom u osvajanju svih svetskih tržišta, rasprodatim turnejama, stotinama hiljada prodatih nosača zvuka i apsolutne dominacije svetskom metal scenom sve do danas. Bend je objavio deset studijskih albuma, mnoštvo singlova kao i četiri živa albuma od kojih je najnoviji izašao nedavno pod nazivom As The Stages Burn i koji bend trentno promoviše. Odlično upakovan melodični death metal made in Sweden, začinjen dominantnim i harizmatičnim vokalom Alisse White-Gluz 18. septembra će zagrmeti našom prestonicom.

 

Foto: Bende Csaba

 

Specijalni gosti na koncertu biće groove-metal-core bend Jinjer iz Ukrajine koji je dobro poznat našoj publici. Ovaj četvorka vrlo brzo napreduje na međunarodnoj sceni, prošle godine bend je potpisao ugovor sa Napalm Records pod čijim okriljem su izdali poslednji studijski album King of everything i od tog momenta definitivno krenuli ozbiljnom uzlaznom putanjom.

 Koncert je zakazan za 18. 09. 2017. u Domu omladine Beograda.

 

Ulaznice u prodaji od 25. maja:
- akcija, prvih 100 ulaznica 2.400din
- pretprodaja 3.000din
- na dan koncerta 3.500din

Prodajna mesta: Eventim, Felix, Mungos.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :