Naježiće se i Fredi Kruger: U Beogradu se otvaraju vrata techno pakla

Datum objave:10.10.2016

Pročitano:6137 puta

By:Dušan Milićević

Lokacija: Beogradski sajam

Di-džej superstarovi Luke Slater, Ben Sims i The Advent predvode ekipu iz “tehno pakla” koja će uoči “Noći veštica” u Beogradu bez problema uplašiti i slavnog zloću Fredija Krugera!

 

Noć veštica


Ben Sims, The Advent i Luke Slater (Luk Slejter ) važe za opasne face u tehno svetu već duže od dve decenije i uz svu trojicu se može pripisati epitet legendarni! A kako i priliči “ekipi iz pakla”, predstaviće se domaćoj publici 29. oktobra na Hard Code žurki, koja se povodom Halloweena održava na Beogradskom sajmu. Gostovanje slavnog Slatera je pravi “šlag na torti” za ovdašnje klabere pošto posle skoro tri decenije na sceni napokon dolazi u Beograd.

 

The Advent / Foto: Marie Staggat


Ostatak paklene tehno ekipe čine Madriđanin Reeko (Riko), koji ovom prilikom prvi put dolazi na Balkan, zatim ljubimac naših klabera - Berlinac Alexander Kowalski (Aleksander Kovalski), jedan od predvodnika mlađe tehno generacije Gary Beck (Geri Bek) (BEK audio), britanski veteran Mark Broom (Mark Brum) (Beard man), kao i rezident berlinskog Tresora Mario Berger. A kako“Noć veštica, koja se obeležava 31. oktobra, ove godine pada na radni dan, (ponedeljak), “otvaranje kapija tehno pakla” zakazano je za subotu – 29. oktobar.

 

Ben Sims


- Otvorićemo vrata tehno pakla te noći, sigurno. (smeh) Ne moram trošiti reči da opisujem legende kao što su Sims ili Slater, ali i ostatak lajnapa. Na neki način to je i jedan zanimljiv sudar generacija. Svako će doneti nešto svoje i biće to opasan spoj. Ma, uplašićemo i Fredi Krugera! (smeh) Spremite se za jednu zastrašujuć, maratonski tehno ulazak u vikend Noći veštica – poručuje pred žurku domaćoj publici legendarni The Advent.


Cela ekipa sa lajnapa se redovno može videti po najprestižnijim festivalima i klubovima kao što su Awakenings, Tomorrowland, ADE, Time-Warp, Tresor, Berghain, Ostgut Ton (label Berghaina, Marcel Dettmann, Ben Klock) žurke – a kad se sva ta iskustva pomešaju jasno je da se u Beogradu sprema pravi pakao.

 

 

The Advent će se u Beogradu predstaviti svojim čuvenim Live Actom, a njegov nastup sa Awakeningsa ove godine se još prepričava među tehno publikom. Britanski muzičar portugalskog porekla nam otkriva i kakva je atmosfera na tom čuvenom festivalu.


- Ove godine je zbog nečega zaista bilo posebno dobro. Nekako se desilo ono, kad se jednostavno sve potrefi. Tamo je publika inače veoma luda i šarena. A nadam se da ćemo nešto slično prirediti i vašim klaberima. Ovo mi je drugi put da dolazim u Beograd i imam sve najlepše da kažem o srpskoj srdačnosti i gostoljubivosti. S druge strane, vaša publika je neobično temperamentna, ali i, da pohvalim vaše klabere, veoma muzički edukovana - zaključio je slavni Britanac.

 


Domaći deo “paklenih momaka” čine legenda naše scene Boža Podunavac, zatim Kobaya, predvodnik novog talasa srpskog tehno zvuka Speedy, kao i specijani gost iz Makedonije Goran Kan. Hard Code žurka se održava 29. oktobra u Hali 5 Beogradskog sajma, povodom Halloweena. Prvi kontigent je rasprodat i trenutna cena karte je 1.290 dinara. Ulaznice se mogu kupiti u svim Win Win radnjama u zemlji, kao i u poslovnici DD Tickets u Beogradu (Strahinjića Bana 22), a tu je i online opcija (print at home) putem sajta www.ddtickets.rs.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :