KAD METALCI IZVEDU DOMAĆE REMEK DELO: Pesma kultnog muzičara u novom ruhu

01.01.1970 - 01.01.1970

IZDANJA I RECENZIJA

Beograd

KAD METALCI IZVEDU DOMAĆE REMEK DELO: Pesma kultnog muzičara u novom ruhu

Beogradski metal bend Quasarborn (Kvejzarborn) objavio je novu obradu pesme Nikole Vranjkovića “Dve hiljade i kusur godina”, koja je posebna po tome što je prva njihova...

Ida Prester ovog proleća donosi novi hit - ‘’Sad’’

01.01.1970 - 01.01.1970

IZDANJA I RECENZIJA

Beograd

Ida Prester ovog proleća donosi novi hit - ‘’Sad’’

Ovo je još jedna inspiracija ludim vremenom u kojem živimo, jer kako se čini postalo je najteže živeti u sadašnjem trenutku.

Buđenje ekološke svesti: Grupa Sivi objavila singl „Iznad promene"

01.01.1970 - 01.01.1970

IZDANJA I RECENZIJA

Buđenje ekološke svesti: Grupa Sivi objavila singl „Iznad promene"

Grupa „Sivi" objavila je novi video za pesmu „Iznad Promene" sa dugoočekivanog albuma „Devet" koji će biti objavljen za diskografsku kuću Multimedia Music.

Novi singl i spot pop sastava Retrospektiva

01.01.1970 - 01.01.1970

IZDANJA I RECENZIJA

Beograd

Novi singl i spot pop sastava Retrospektiva

Pop sastav Retrospektiva u saradnji sa Lunom Škopeljom objavio je za izdavačku kuću Kontra novi singl pod nazivom Kako da ti kažem.

 

Ivan Milenković i Bluz mašina objavili lyric video za „Okean"

01.01.1970 - 01.01.1970

IZDANJA I RECENZIJA

Beograd

Ivan Milenković i Bluz mašina objavili lyric video za „Okean"

Ivan Milenković, frontmen benda Bluz mašina, objavio je novi lyric video za pesmu Okean, kao treći singl sa budućeg albuma.

 

Izašao živi album Tunela!

01.01.1970 - 01.01.1970

IZDANJA I RECENZIJA

Beograd

Izašao živi album Tunela!

Rok bend Tunel, kog su autorski predvodili gitarista Ljuba Ninković i basista Vlada Janković Džet, a ostao je poznat po pesmama poput "Volim saks", "Vreme", "Radio" i...

Lako kao pero - Novi singl benda po imenu Tingo

01.01.1970 - 01.01.1970

IZDANJA I RECENZIJA

Beograd

Lako kao pero - Novi singl benda po imenu Tingo

'Lako kao pero' je nova pesma benda po imenu Tingo. Kao singl, naslednik je debitantskog EP-a ZOE i snimka pesme ''Da znaš'' iz novosadske kafeterije Loft – ujedno...

4 Maljčika objavila klavirsku verziju Dok dobuje kiša

01.01.1970 - 01.01.1970

IZDANJA I RECENZIJA

Beograd

4 Maljčika objavila klavirsku verziju Dok dobuje kiša

Klaviristi Aleksandar Šandorov i Nemanja Nikolić pod imenom "4 Maljčika" objavili su danas singl i spot "Dok dobuje kiša",

 

 

Recenzija knjige Besparačke priče: Čuvajmo se poznatih linkova, besplatnih mudrosti i predvidivih događaja!

IZDANJA I RECENZIJA

Beograd

Recenzija knjige Besparačke priče: Čuvajmo se poznatih linkova, besplatnih mudrosti i predvidivih događaja!

Besparačke priče autora Nenada Barakovića odigravaju se u i oko glavnog protagoniste ‒ Džonija iz Luzergrada.

„Matori, ovo je do...

Predstavljamo vam novi album benda Bilbord - "Svaki minut je dragocen"

IZDANJA I RECENZIJA

Beograd

Predstavljamo vam novi album benda Bilbord - "Svaki minut je dragocen"

Posle 6 godina od prvog albuma, zahvaljujući i uprkos svemu što se dogodilo za to vreme, Bilbord nam predstavlja novi album - "Svaki minut je dragocen".

 

Bas i Stega objavili Live iz BIGZ-a

IZDANJA I RECENZIJA

Beograd

Bas i Stega objavili Live iz BIGZ-a

U nedelju 28. Marta 2021. bend Bas i Stega objavio je svoj nastup sa probe iz studija "Beat" u BIGZ-u.