Zvuk sastava Artan Lili na SUPERNATURAL FESTIVAL-u 2015!

Datum objave:13.03.2015

Pročitano:5291 puta

Datum održavanja: 26.04.2015

Lokacija: Supernatural park, Ada Huj

Posetioci devetog po redu Supernatural festivala koji se održava 26. aprila u Supernatural parku na Adi Huji u Beogradu biće u prilici da uživaju u uzbudljivom rokenrol zvuku beogradskog sastava Artan Lili.

 

Zvuk sastava Artan Lili  na SUPERNATURAL FESTIVAL-u 2015! | Ada Huja | Beograd |


Bend koji je prošle godine uneo svež zvuk na domaću rok scenu je svakako Artan Lili. Refrene pesama koji su napisani u ženskom licu pevuši čitav region, a Artan Lili kreira novu muzičku istoriju. Iza sebe imaju osam pesama (video i audio singlova), koje su sukcesivno izbacivali jednu za drugom. Kada dođu do dvanaeste pesme, odlučili su da zaokruže priču i objave zvanični album. Do tada, ljubitelji njihovog zvuka mogu da uživaju u odličnoj muzici i stihovima singlova „Džoni“, „Srce“, „Ispod kože“ i poslednjeg hita „Ako stanemo tu“.

 

Zvuk sastava Artan Lili  na SUPERNATURAL FESTIVAL-u 2015! | Ada Huja | Beograd |


Pored sastava Artan Lili, na predstojećem festivalu nastupiće i bend Ničim izazvan.


Kao i prethodnih godina, Supernatural festival nastavlja da neguje koncept dnevnog festivala, slaveći međunarodni Dan planete zemlje. Posetioci će i ove godine imati priliku da se druže, steknu nova znanja iz ekologije i zaštite životne sredine uživajući u dnevnom svetlu i prirodi. Supernatural festival tradicionalno počinje tačno u podne dečijim programom i trajaće do 20 časova. Ulaz na festival, kao i svake godine do 14 časova je besplatan.


Mesto održavanja festivala, Supernatural park, Evropska asocijacija za informisanje o lokalnom razvoju i zaštitu životne sredine za Evropsku Uniju (AIDEL) izabrala je kao jedan od 25 najuspešnijih projekata u Evropi, zajedno sa inicijativama iz Francuske, Španije, Italije, Velike Britanije i ostalih zemalja Evrope.


Više informacija na stranicama:
www.supernatural.rs
https://www.facebook.com/supernaturalfestival
http://www.youtube.com/supernaturalfestival


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :