Zvezde Toolrooma prave live spektakl 31. marta

Datum objave:27.03.2017

Pročitano:5612 puta

Datum održavanja: 29.03.2017

Lokacija: Belexpo centar

Beogradska publika imaće priliku da uživa u izvođenju najkvalitetnije muzike predvodnika Toolroom etikete, Marka Knighta koji ovoga puta sa sobom dovodi i članove ekipe među kojima je veoma poznato old school ime Technasia, a pored njega svojom muzikom će se predstaviti Matt Smallwood i Mark Storie. Kao domaća podrška DJ pult sa ovim velikanima deliće dobro poznati IDQ. Toolroom showcase održaće se 31. marta u Belexpo Centru.

 

Mark Knight

Mark Knight 

 

Toolroom Records internacionalno je poznat kao vodeći i najinovativniji brend globalne dance scene. Sa decenijom rada iza sebe u muzičkoj industriji izdvojio se svojom strašću prema kvalitetnoj house muzici i bliskom povezanošću sa svojim fanovima. Toolroom Records nastao je 2003. godine, a njegovi osnivači su DJ i producent Mark Knight i njegov brat Stuart Knight. Brzo se razvijajući, ovaj lejbl postao je sinonim za najkavlitetniji house i tech house zvuk. Proširujući se na Toolroom elektronske muzičke događaje, rezidenture i festivalske nastupe, radio pa čak i TV program, ovaj lejbl izašao je iz standardnog modela jedne izdavačke kuće. Nešto najsvežije iz ove kuće je Toolroom Academy kojom se tim proširuje edukativnim prostorom nudeći ceo spektar kurseva produkcijskih inovacija, a pored toga svakako i nezaobilaznih DJ kurseva. Iako sada sa već 10 godina iza sebe, sa veoma jakom muzičkom vizijom i uskim odabirom trenutno najaktuelnijih i legendarnih artista, ovo je tek početak vizije koju Toolroom ima sa velikom željom da je sa svima podeli.

 

Mark Knight

 

DJ, producent, vlasnik lejbla i biznismen, Mark Knight dokazao je svoj prelep ali veoma redak talenat u muzičkoj industriji. Zauzimajući drugo mesto najprodavanijih artista svih vremena Beatport liste, njegova karijera razvija se više od jedne decenije sa izdanjima na različitim lejblovima poput Suara, 1605, Stereo i naravno njegov Toolroom. Još od svog debitovanja 2008. godine Mark Knight nije nijednom izostao iz DJ Mag’s Top 100 DJ glasanja. U međuvremenu usledila je Grammy nominacija za rad na albumu sastava Black Eyed Peas, a pre tri godine ovaj velikan proslavio je i 10. rođendan svoje etikete Toolroom Records. Dosadašnjim radom svrstao se u sam vrh vodećih igrača elektronske dance muzičke scene, a kako i on sam govori, još nije ni blizu svog vrhunca. Mark Knight svoj poslednji veliki nastup u Beogradu imao je davne 2011. godine kada je nastupio na "Belgrade Beer Festu" pred oko 30.000 ljudi. Pored toga, negovi nastupi na Exit Festivalu, Love Festu, Love&Culture u Novom Sadu pamte se po ništa manje nego pravom spektaklu.

 

 

Dobro poznato oldschool ime Technasia ponovo stiže u Beograd. Sastav Technasia osnovali su Charles Siegling i Amil Khan 1996. i u ovom sastavu su se predstavljali i radili skoro 10 godina. 2010. Charles Siegling preuzima Technasiu kao solo projekat i staje ispred njega. Trake sa kojima je ovaj projekat osvojio srca globalnih rejvera su nezaboravne Force, Oxide, Evergreen, koje se i dan danas čuju u setovima DJeva. Technasia u svojoj diskografiji ponosno ima tri albuma, bezbroj singlova i remiksa, a Charles Siegling nastupao je na festivalima poput Wire, Monegros, Primavera, Klubbers, I Love Techno, Time Warp, Nature One, Dance Valley, Awakenings, Future Music, takođe u svojoj biografiji što se klubova tiče, broje se najbolji, Rex Club, Nitsa, Space, Ministry Of Sound, Berghain, Tresor, Fabric, Sankeys…

 


Mark Storie, ili "predvodnik nove škole", kako ga nazivaju fanovi i kolege, od svojih prvih muzičkih koraka odlično je znao da 'pliva' u raznim žanrovima i prosto ga je nemoguće svrstati i ograničiti. Od kada je 2003. godine debitovao u sad već legendarnom klubu “End/AKA” za “Underwater” i “Kidology”, zajedno sa svojom ekipom Ninja Cowboys, Mark je nizao uspeh za uspehom, što mu je otvorilo vrata najpoznatijih svetskih klubova poput “Cocoona” u Frankfurtu i “Terazza of Space” na Ibici, najboljem svetskom klubu po izboru DJ Maga. Takođe, imao je veliki broj festivalskih nastupa kao rezident Toolroom Knightsa.

Matt Smallwood je engleski DJ i producent koji je na sceni već skoro dvadeset godina. Eksperimentisanjem i širokim dijapazonom žanrova u kojima se odlično snalazi, postao je pravi miljenik publike. Podrška Carla Coxa, koji ga je imenovao za DJ-a godine u DJ Magu, donela mu je izdanja za najveće svetske lejblove. Njegovo skorašnje izdanje “Perfect Sunrise” predstavlja vrhunac njegove karijere i potpisao ga je najveći house label na svetu, Toolroom Records.

Pretprodaja ulaznica preko Eventim i Gigstix prodajnih mreža po trenutnim cenama od 790 dinara i VIP 1290 dinara. Više informacija na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar

Komentar je ušpesno poslat i objavljen.Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :