Zupčanike Mehanizma u Novoj godini pokreće techno

Datum objave:26.12.2016

Pročitano:4670 puta

Datum održavanja: 31.12.2016 - 01.01.2017

By:Marko Đurić

Lokacija: Klub Mehanizam

Trilogija događaja tokom predstojećeg vikenda u klubu Mehanizam otpočinje hip hopom, dok je program u preostale dve večeri zajedno sa afterima potpuno u znaku tehna.

 

Mehanizam NYE

 

 

Startovanje zupčanika mehaničkog sistema u novogodišnjoj noći zakazano je za 22h, kada će mladi i telentovani DJ i producent Manton otpočeti emisiju warm up bitova.

 

Speedy - Mehanizam NYE

 

Za apsolutno kidanje i sjajan ulazak u 2017. godinu, pobrinuće se dvojca iskusnih techno frikova Kobaya i Speeedy kojima nije potrebno posebno predstavljanje. Od 6h ujutru kreće prvi afterparty kada na stage stupaju Predrag Janus i Mark Dee Jack.

 

Mark Dee Jack - Mehanizam NYE

 

Momci koji su poslednje 3 godine nebrojeno puta priredili publici energične b2b nastupe testiraju granice izdržljivosti jer kada se gasi sistem, niko ne zna.

 

Sugar Lobby - Mehanizam RePlay


Repriza ili New Year RE-Play Party je nastavak energičnog, tvrdog, underground, novogodišnjeg ludila. Već od 23h Sugar Lobby pokreće Mehanizam vibracijama industrijskog techno zvuka, a negde na pola noći na scenu stupaju Concrete DJ'z.

 

Concrete DJz - Mehanizam RePlay

 

Bojan Vukmirović i Luka Concrete su dvojac zbog kojeg ni najzahtevniji i najprobirljiviji klaberi ni ne pomišljaju da je vreme da se ide kući. Prvi vikend u novoj 2017. godini završice i ovoga puta Mene i Padre afterparty događajem koji startuje u 6h.

Da ponovimo još jednom fenomenalan line up koji će uz pomoć moćnog ozvučenja kluba Mehanizam tokom dve noći atmosferu dovesti do apsolutnog usijanja.

31.12.2016. - Manton, Kobaya, Speedy, Predrag Janus, Mark Dee Jack
01.01.2017. - Sugar Lobby, Bojan Vukmirović, Luka Concrete, Mene, Padre

Karte za obe večeri mogu se nabaviti isključivo na ulazu kluba. Za kompletnu novogodišnju noć i after cena je 800 dinara, dok je samo za after ulaz 500 dinara. Za Re-Play Party potrebno je izdvojiti 500 dinara, a klaberi koji se odluče da svrate samo na after cena karte iznosiće 300 dinara. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :