ZONE FEST 3. i 4. juna u Prištini

Datum objave:18.05.2016

Pročitano:4361 puta

Datum održavanja: 03.06.2016 - 04.06.2016

Lokacija: Zone Club, Priština

Zone Club trenutno je najveći underground klub u Prištini i do sada je ugostio neka od najpoznatijih imena svetske eletronske scene poput Solomuna i Ricarda Villalobosa. Zone Fest nastao je kao prirodan evolucioni korak razvoja Zone Cluba, koji se ubrzano širi uz pomoć neverovatnih saradnji svojih partnera i sve sa jednim zajedničkim ciljem, stvaranjem esencije dobre zabave i energijue, spajanju starih i mladih klabera, dobrih i pozitivnih vibrcija. 

 

Zone Fest u Prištini

 

Prvi Zone Fest će 3. i 4. juna otvoriti svoja vrata za sve ljubitelje dobrog zvuka i neprikosnovenog klabinga, kada će predstaviti dvodnevni program koji uključuje 24 artista, 42 sata nonstop muzike, žurke i neverovatnog iskustva. Festivalski program će se odvijati na dva posebno pripremljena stejdža i jedan specijalni VIP deo posvećen dragim prijateljima i saradnicima koji su bili uz Zone od prašine do svitanja.

 

Zone Club, samim svojim postankom i otvaranjem već je bio veliki, a sada je još veći, nudeći raširenih ruku prostor i nezaboravnu zabavu za 6000 posetilaca koji žude za dobrim iskustvom.


Ovo su headlineri Zone Festivala:

Guti Live
John Digweed
Magda
MatthiasTanzmann
Premiesku Live
Steve Lawler
Podrška:
Anascole, Dardan, Erti Lutaj, Flekitza, Hajdar Berisha, Jehone, Leo Lumezi, Likatek, Minimim, Nikofor, Nino Flooder, Noki, Tatu, Toton, Uran B., Vegim, Vladislav Rashkov.

 

Zone Fest u Prištini

 

Guti Live / Crosstown Rebels / Argentina
Pre nego što je postao jedan od najinteresantnijih techno artista na svetu, Guti je zasijao i u svetu Jazz muzike u kojem je bio nagrađivan kao pijanista. Dovoljno senzualan i znatiželjan zakoračio je u techno vode a dovoljno vredan da i tu zasija. Kao jedan od artista etikete Desolat, nastupa u najboljim klubovima širom sveta. Njegova facebook biografija ga opisuje kao radoznalog i kreativnog artista koji spaja elektronsku muziku sa jazz i latino korenima, dajući svoje srce svakoj večeri svog nastupa i svakoj pesmi.


John Digweed

Njegova prva kompilacija Renaissance i remixi koje je uradio za velikane scene poput Danny Tenaglia, Underworld i New Order, smatraju se za jedne od njegovih najvećih dostignuća. Među domaćom publikom ova izdanja imaju toliko veliko poštovanje da se smartraju kao jedne od najvećih otkrića današnje dance scene. Već duže vreme kreativno upravlja lejblom Bedrock record, a u svojoj karijeri je pronašao mesto i u jednom od kultnih filmova današnjice, Trainspotting. John Digeweed je trenutno jedno od najtraženijih imena i kako sam kaže, trudi se da svojim iskustvom i uspehom svakoj publici predstavi svoj maksimum.


Magda / Things and Items / Berlin
Ona je DJ, producent, proizvođač tekile, modni dizajner, artist i vlasnica lejbla. Još u svojim tinejdžerskim godinama duboko je bila uronjena u detroitsku underground scenu i na samom početku priključila se MINUS ekipi imajući priliku da obilazi svet sa Richie Hawtin-om kao njegov intro DJ. Traka She’s A Dancing Machine, koju je izdala 2006. za Hawtin-ov lejbl, svakako joj je najveća prekretnica u karijeri. Lejbl Items and Things koji je osnovala zajedno sa Marc Houle-om i Troy Pierce-om bio je od samog početka poseban a i dan danas služi sceni svojom sposobnošću da obelodani neke nove artiste i na dalje pomera granice. Magda već dugi niz godina važi za jednog od najboljih ženskih predstavnika minimal techno svetske DJ scene.


MatthiasTanzmann / Leipzig / Moon Harbour

U svetu elektronske muzike on je jedan od sinonima deep i tech house žanra, podjednako negujući svoje karijere producenta, DJa i vlasnika lejbla Moon Harbour. Bio je deo jedne od najrespektabilnijih CD serijala, uključujući i one za Fabric 2012. i Circo Loco 2011. Tokom njegove karijere koja obuhvata više od jedne decenije, Matthias je sarađivao sa različitim umetnicima i u različitim žanrovima, služeći kao nasleđe svog kontinuiranog prisustva i uticaja.


Premiesku Live / Bucharest
Primesku concept lansiran je u Mannheim-u na Time Warp Lab-u 2012. i proizišao je iz perspektive digitalnog okruženja, nedovoljnog za izražavanje suptilnosti muzičkih priča. Ostavljajući digitalan svet iza sebe.ceo Premiesku, koji čine Livio, Robi i George, potpuno se prepustio pravoj analognoj okolini svog live performansa. Njihov setup se sastoji iz tri specijalne konzole napravljene od različitih delova rezličitih mašina, koje su sve ručno rađene. Te tri sprave predstavljaju njihove individualne ideje spojene zajedničkom vizijom puštanja elektronske muzike bez kompjutera.

Steve Lawler / Viva Music / UK

Tokom svoje dvadesetogodišnje karijere, definitivno su su imali prilike da čuju za njega, kao poznatog DJa, producenta i menadžera lejbla Viva Music. On je product acid house generacije i na sceni je od vremena kad muzički pravci još uvek nisu bili definisani. Jedan od artista čiji masivan portfolio uključuje izdanja i remixe za i sa najvećim svetskim lejblovima poput Drumcode, Cocoon, Sci+Tec, Souvenir, R&S Records, Systematic, Rekids, Be As One, Monique i naravno Viva Musica. Kao menadžer Viva Music-a, Steve ima reputaciju osobe koja izbacuje na površinu talente kao što su Reboot, Audiofly, Bushwacka…Njegova strast prema House-u, Techno-u i Elektronskoj muzici, a takođe i sposobnost za oduvek fantastičnim nastupima, ne samo da ga drži na vrhu svetskih lista nego mu daje atribut nekoga od koga treba učiti i na koga se svakako treba ugledati.


Za više informacija o samom događaju i porršci lokalnih di-džejeva, posetite Facebook event.

Karte se u Srbiji mogu kupiti preko www.gigstix.com po ceni od 15 evra za jedan dan festivala i 20evra za oba dana festivala.
Postoji mogućnost bukiranja i smeštaja uz kartu, u tom slučaju jedan dan festival, smeštaj plus karta iznose 26 evra, a za dva dana smeštaja plus karta iznose 42 evra. Više informacije o smeštaju i kupovini karata možete pronaći na:
https://www.facebook.com/ravetravelks/ ili preko broja telefona +386 49 759 859 ili emailom na ravetravel1@gmail.com.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :