ZOMO MC 1000 - DVS MIDI kontroler

Datum objave:20.03.2013

Pročitano:3948 puta

By:Vladimir Jovanović

Overview

Ovim DVS MIDI kontrolerom nemačka kompanija Zomo obraća se pre svega korisnicima Pioneer DJ miksera u kombinaciji sa Traktorom ili Virtual DJ-em. Ako pogledate dizajn, shvatićete da je ova namera više nego očigledna. Ako se skloni logo Zomoa, pomislili biste da je Pioneer izbacio novi kontroler.Use it Wisely

Zomo MC 1000 najbolje korespondira sa Traktorom i jasna namera ovog kontrolera je da standardna Pioneerova postavka korespondira sa DVS svetom. Iako Pioneer sa svojim novijim modelima nudi svoje DVS rešenje u vidu Rekordbox softvera, Zomo MC 1000 i slični proizvodi mogu da opstanu iz prostog razloga što vam je potrebna Pioneerova oprema u prosečnoj vrednosti od četiri hiljade monetarnih jedinica Evropske unije da biste koristili Rekordbox uspešno. Upravo tu Zomo traži svoju šansu. Ukoliko posedujete neki od novijih miksera iz DJM serije i Traktor, MC 1000 vam može poprilično dobro približiti osećaj posedovanja mulimedijalnih DJ playera. Naravno, nedostatak točka sa nekog od proizvoda CDJ serije ili samog gramofona nije nešto što je moguće tako lako da se zameni (po mišljenju mnogih čak je i nemoguće). U svakom slučaju, koji god player da posedujete, Zomo MC 1000 će vam omogućiti bolju kontrolu funkcija iz Traktora uz osećaj kao da koristite Pioneerov DJ mixer. Ukoliko niste korisnik DJM serije, nebitno je da li će vaš izbor biti MC 1000 ili neki drugi kontroler sa sličnim funkcijama.

Connection

Ovaj deo je poprilično jasan: MC 1000 ima 4 RCA izlaza za kontrolu četiri playera iz DVS-a i jedan USB izlaz koji se povezuje sa računarom. Traktor i Virtual DJ nude interface, koji izgledom i funkcionalnošću veoma dobro korespondiraju sa MC 1000.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :