Znate li kom krugu pakla pripadate?

Datum objave:28.09.2016

Pročitano:4913 puta

Datum održavanja: 29.10.2016

Lokacija: Beograd

Anđeli, čujete li naš zov? Bludnici, razvratnici, lažljivci, lenjivci, izdajnici, nasilnici, nevernici, jeretici, proždrljivci, vruće li je u paklu? Valjate li se u blatu svojih ogavnosti i grehova ili ih pak ispovedate u Čistilištu? Da li znate kom krugu onostranih svetova pripadate?

 

Go2 Travelling


Go2 travelling vas ove godine poziva da u subotu, u noći 29.10. proputujete onozemaljskim kraljevstvima i priznate sebi kom od devet krugova pripadate, da li Pakla ili Raja, i to razotkrijete na devetom po redu Go2 Halloween maskenbalu koji će se ove godine održati u jednom od najboljih underground klubova - Drugstore Beograd (Pakao), Fabrici (Raj) sa predvorjem Pakla (Čistilište) kao Secret garden, dvorištu između ova dva fantastična prostora.


Ovogodišnja tema maskenbala je Danteova „Božanstena komedija“, jedna od najčitanijih poema u istoriji sveta. Go2 Halloween maskenbal je najveći Halloween maskenbal u Srbiji koji svake godine okupi oko 3000 maskiranih ljudi u različitim prostorima kao što su bili Depo magacin, BelExpo Centar, Mikser House, Dom Omladine Beograd, KPGT, Geozavod, Guarnerius... Pored izbora najpoznatijih di-džejeva, odličnog društva, i fenomenalnog provoda, ono što maskenbal čini autentičnim je scenografija koja je iz godine u godinu sve upečatljivija i ni jednog posetioca ne ostavlja ravnodušnim. Povod ove manifestacije nije sam Halloween već jednogodišnja prilika da stavite (ili skinete) svoje maske, iznesete svoju kreativnost, dobro se provedete, a možda i zaljubite.


Kao i predhodne godine i ove godine u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi, svakog ponedeljka počev od 26.09. svaki humanitarac koji poželi da dobrovoljno da krv dobiće mali znak pažnje u vidu dve ulaznice za maskenbal. Radno vreme transfuziološkog autobusa je od 10h do 16h, a mesto na kojem ga možete naći je parking ispred Doma Narodne skupštine.


Promo karte po ceni od 700 dinara moćiće da se kupe u pretprodaji od 24.09., a u punoj ceni od 1.000 dinara od 01.10. u Mikser Houseu, kao i na svim Eventim i Gigstix prodajnim mestima ili online.


Na kraju ostaje da se zapitate - „U kom ste krugu“?


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :