ZIPPA ZREDA - svake srede ovog leta na Zappa Barci

Datum objave:04.06.2017

Pročitano:2507 puta

Datum održavanja: 07.06.2017

By:Tijana Rašić

Lokacija: Zappa Barka

Zappa Barka je novootvoreno mesto na reci odmah ispod Brankovog mosta koje pored bogatog sadržaja tokom cele nedelje nudi i zanimljiv program za sve ljubitelje raggaea, dancehalla, hip-hopa, funka, drum&bassa, breakbeata, bassa i srodnih žanrova. Ovog leta, svaka sreda na Zappa Barci biće ZIPPA ZREDA - a očekuju vas gostovanja najboljih DJ-eva iz zemlje i regiona. 

 

Prva ZIPPA ZREDA ovog meseca dešava se 7. juna, a nastupiće fantastičan duo DJ Mrki i DJ Che-Woo. Njihova kombinacija skreča i dobrih ritmova obradovaće sve ljubitelje hip-hopa, R'n'B-a i Mashupa.  

 

DJ Mrki je skreč majstor koji servira hip-hop, breakbeat, D'n'B, party klasike iz 80-ih, 90-ih i 2000-ih, uz primese funka i roka.  DJ Che-Woo vrti najbolji hip-hop, R'n'B i trap. 

 

ZIPPA ZREDA

 

Već naredne srede, 14. juna za pult staju Coyote i Yebiggah koji će puštati Reggae i Breakbeat. Za ZIPPA ZREDu 21. juna pobrinuće se Rebel B i Rahmanee svojim D'n'B i Dubstep izborom. Dok vas kroz ZIPPA ZREDU 28. juna vode BAGA SOUND (DJ Soul i Moonjah) i Indigo. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :