Zipa Yoma sprema vrelu noć na Faveli

Datum objave:29.06.2016

Pročitano:3975 puta

Datum održavanja: 01.07.2016

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Splav Favela

Prvog dana jula nas očekuje 30+ stepeni u hladu, pa će i splav Favela da "gori"! Maja Atanasijević, Zipa Yoma, kada god da pravi žurku, svojim muzičkim izborom zapali sve oko sebe!

 

Zipa Yoma / Foto: Igor Marinković

Zipa Yoma / Foto: Igor Marinković

Deo Beograda zna je kao srpsku Kate Moss, kraljicu beogradskih modnih pista, a onaj drugi deo bar je jednom je Zipa Yomu sreo u nekom od eminentnih prestoničkih klubova - i poželeo je da sa njom podeli plesni podijum!
​​

"Urbana od prvog do poslednjeg BRE", tako je svojevremeno Wannabe magazin opisao Maju, i baš taj duh i specifičnu energiju Zipa Yoma će preneti na Favelu u petak, 1. jula.

Vrelu beogradsku noć na Faveli 1. jula upotpuniće i Goran Limić - Limma, perjanica Indie-Go! ekipe, sa sada već svojim višegodišnjim solo projektom Indie mi, Dodji mi!

 

Splav Favela / Foto: Marko Ostojić
Splav Favela / Foto: Marko Ostojić


Ulaz na Favelu, najzanosniju beogradsku palubu, počinje u 22h i slobodan ​je ​do ponoći. Sa ulaskom u novi dan, posle ponoći, ulaznice će se naplaćivati simboličnih 200 dinara. Leto na Faveli se već uveliko zahuktalo, pa se ludi letnji ples nastavlja već u subotu, 2. jula, kada će sa Ušća Save u Dunav dobre vibracije kroz čitav grad plasirati Nebojša Intruder i di-džej Ognjen Krstić - glasno i plesno!

​U novoj sezoni, Favela je uvela i novitet - ​utorkom organizuje jazz večeri. Jazz sessioni i koncerti na reci su jedinstveno iskustvo zahvaljujući kojem je leto u Beogradu dobilo sasvim novu notu - ležernu i inspirativnu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :