Barutana klub Beograd

ZEMLJA GRUVA slavi jubilej koncertom u Beogradu

Datum objave:09.11.2018

Pročitano:2151 puta

Datum održavanja: 08.12.2018

Lokacija: Beograd

Zemlja gruva ove godine slavi 10 godina od svog prvog pojavljivanja na sceni, velikim koncertom u Beogradu, 08. decembra, u kultnoj sali SKCa.

 

Foto: Kosta Đuraković

Prvo pojavljivanje Zemlje gruva na sceni bilo je na Beoviziji 2008. godine, zapaženim nastupom sa pesmom Čudesni svetovi.

Nakon objavljivanja prvog albuma WTF is Gruvlend iz 2010.godine, i hitova Najlepše želje i Nisam znala da sam ovo htela, Zemlja gruva je odmah prepoznata kao pionir novog pop zvuka, ne samo u Srbiji već i na teritoriji nekada velike države. Kao mnogočlani bend, sa upečatljivom duvačkom sekcijom, tri različita vokala specifičnog izraza, Zemlja gruva je autentična pojava koja u narednoj dekadi nije dobila konkurenciju na domaćoj sceni. Koncertno aktivan bend, koji iz sebe ima dva albuma i maksi singl, saradnje sa drugim muzičarima i komercijalne saradnje, muziku stvara u okviru sopstvenog studija Gruvlend.

„ Kada pogledamo šta smo postigli za ovih 10 godina možemo da kažemo da smo zadovoljni. Pre svega, uspeli smo da održimo kontinuitet i fokus na stvaranju muzike koju volimo i mislimo da smo obezbedili jedno sigurno i prepoznatljivo mesto na sceni. Mi to vidimo kao razlog za slavlje sa našom publikom. Pozivamo vas na vrhunsku žurku kojom ćemo započeti sledeću dekadu gruva! „ poručuju vlasnici hitova koa što su su Jednom je sada, Sudopera, U opasnosti, Afrika, Jače manijače, Đango, Vucibatina...

 Zemlja gruva će publici u Beogradu pružiti nastup kojim će se bend pokazati u punom sjaju, sa dragim gostima na sceni i posebno pripremljenim repertoarom.

Ljubitelji dobrog zvuka karte za koncert po ceni od 1000 dinara mogu kupiti na sajtu www.zemljagruva.com


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :