Barutana klub Beograd

Zemlja gruva predstavila novi singl "Krugovi"

Datum objave:10.10.2019

Pročitano:1340 puta

Lokacija: Beograd

Najnoviji singl "Krugovi" benda Zemlja Gruva nastao je u u studiju Gruvlend kao plod saradnje, Milovana Boškovića, Zoe Kide, Marka Vlajčića, Dušana Sarića, Luke Lopičića I Ariona Petrovskog. Autor teksta je Zoe Kida.

Lajt motiv pesme su krugovi kao metafora emotivnog odnosa koji pritiska otuđenost, monotonija i zasićenje. Krugovi su istovremeno odluka da se iskorači iz rutine I započne novo životno poglavlje.

Premijera spota "Krugovi" ujedno najavljuje lansiranje online prodavnice "Gruv" koji pokreće Gruvlend sa idejom da se promovišu domaći proizvođači i kreativni stvaraoci.

Režiju spota potpisuje Kosta Đuraković, dok je montažu radio Uroš Šovljanac.

„ U centru kruga je žena koja je shvatila da je zaljubljenost nestala pod teretom svakodnevice ali ne gubi nadu u ljubav. Inspiracija za pesmu su zapetljani muško ženski odnosi koji su mahom okrnjeni, nekvalitetni i formalni. Ovo je slika razvojnog puta dvoje ljudi koji su izgubili strast i zaljubljenost negde usput. Istovremeno ton i atmosfera pesme sugerišu optimizam i nadu da nas prava ljubav čeka iza ugla" poručuje Zoe Kida i posebno se zahvaljuje drugaricma na sjajnoj glumi i podršci: Mariji Karan, Manji Stević, Jeleni Zorić, Tari Tomašić, Katarini Bošković i Lani Janković.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :