Barutana klub Beograd

Zemlja Gruva – novi singl i regionalna turneja LJUBAV I MORE

Datum objave:06.07.2017

Pročitano:2812 puta

Popularni beogradski bend "Zemlja Gruva" ovog leta promoviše hit singl simboličnog naziva "Ljubav i more", a 7. jula kreću na istoimenu regionalnu turneju.

 


Ljubitelje benda očekuje šest koncerata širom Ex-YU prostora, pa će od 7. do 15. jula nastupiti u Bijeljini, Podgorici, Dubrovniku, Herceg Novom, Mostaru i na Festivalu Z.E.T. od Šipova 2017.


Posle hitova „Đango" i „Vucibatina", novi singl "Ljubav i more" je pravi izbor za uživanje na plaži, tako da će i spot biti snimljen u Dubrovniku. Muziku su komponovali Milovan Bošković, Vojin Ristivojević i Ana Radonjić, dok tekst potpisuje Ana Radonjić a.k.a. Zoe Kida.

 


Inače, pre tačno godinu dana iz "Zemlje Gruva" stigao je odgovor na pitanje "Šta stvarno želiiš?", a reč je o drugom albumu ovog izuzetno popularnog i upečatljivog beogradskog benda. „Šta stvarno želiš?" objavljen je pod samostalnom etiketom „Gruvlend" i na njemu se nalazi osam novih, kao i dve ranije objavljene numere – „Jednom je sada" i „Sudopera". Svim ljubiteljima dobre muzike i fanovima "Zemlje Gruva" album je u celini dostupan na Youtube-u i ostalim servisima za preuzimanje i slušanje muzike (Deezer, iTunes, Spotify, Soundcloud).

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :