Barutana klub Beograd

Želiš da nastupiš na Serbia Wonderland festivalu? Prijavi se na konkurs

Datum objave:01.03.2017

Pročitano:4582 puta

Datum održavanja: 10.03.2017

Serbia Wonderland otvara konkurs za DJ-eve! Traži se mladi, talentovani DJ koji će imati priliku da otvori događaj na kome će nastupati svetska zvezda DANNIC - 7. aprila u Beogradu.

 

Serbia Wonderland

Serbia Wonderland / Foto: Dušica Stojanović


Kroz Serbia Wonderland bajku je od 2013. godine veliki broj domaćih DJ-eva dobio šansu da pokaže svoje muzičke mogućnosti. Neki od njih su to veoma dobro iskoristili i nastavili da grade svoje karijere i sada su jedni od najboljih u našoj zemlji i njihov talenat je prepoznat i podržan od strane velikih svetskih imena!


Kako biste se prijavili na konkurs potrebno je da pošaljete download link svog mixa u deep, tropical, future house stilu, dužine između 20 i 30 minuta kao i tracklistu na mail serbiawonderland13@gmail.com najkasnije do 10. marta!

Žiri, koji čine Cavin Viviano, Pessto i Divolly&Markward će odabrati mixeve koji će biti objavljeni na stranici Serbia Wonderlanda do 15. marta. Svaki učesnik će imati tačno 10 dana od trenutka objave njegovog mixa da sakupi što više bodova kako bi obezbedio sebi mesto u top 10 mixeva (lajk = 1 bod, komentar = 2 boda, public share uz hashtag #SerbiaWonderland2017 = 3 boda). Od top 10 mixeva, žiri će odabrati pet finalista. Detalji finala će biti naknadno objavljeni.


Podsećamo da je promo cena ulaznica 890 dinara. Možete ih nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, DD Ticketsa kao i u Jungle Tribeu (Gospodar Jevremova 49).


Više informacija na eventu


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :