ZELENO IZDANJE MIKSEROVOG DIZAJN MARKETA

Datum objave:05.04.2014

Pročitano:4861 puta

Datum održavanja: 06.04.2014

Lokacija: Mikser House, Beograd

U nedelju, 6. aprila 2014. od 12 do 20 časova, u Mikser House-u, održaće se prodajna izložba dizajniranih predmeta – tradicionalni “Mikser Design Market”. Ovonedeljno izdanje biće inspirisano dolaskom proleća i ekologijom. U okviru pratećeg programa marketa održaće se kreativna radionica za decu, kao i radionica “ModArtiraj modnu instalaciju” namenjena svima koji žele da se oprobaju u modnom dizajnu.“Mikser Design Market” je prava destinacija za sve koji žele da svoj stil upotpune unikatnim nakitom ili komadom odeće ili da osveže enterijer svog doma neobičnim komadom nameštaja, kao i za one koji žele da kupe nekome zanimljiv i originalan poklon. Na manifestaciji će se ove nedelje predstaviti više od 40 dizajnera, kreativnih preduzetnika, zanatlija i proizvođača.

U okviru pratećeg programa marketa održaće se radionica namenjena posetiocima koji bi voleli da se oprobaju u modnom dizajnu i saznaju male tajne velikih dizajnera. Radionicu “ModArtiraj modnu instalaciju” vode dizajneri iz francuske visoke škole za modni dizajn “Mod’Art Beograd”, a učesnici će imati priliku da nauče osnove modnog i tehničkog crteža. Radionica traje od 13 do 16 časova, a učešće je besplatno.

 


Za najmlađe posetioce “Mikser Design Marketa”, pripremljena je kreativna radionica, na kojoj će deca uzrasta od 6 do 14 godina kroz igru razvijati svoju kreativnost. Radionicu, na kojoj će, uz pomoć plastelina i mašte, mališani stvarati čarobni, šareni svet, vodi Srđan Dimić. Mali vajari počinju da stvaraju svoja umetnička dela u 12 časova, učešće je 250 dinara, a prijavljivanje se vrši putem mejla: radionice@mikser.rs.

Učesnici ovonedljenog marketa u znaku zelene boje, proleća i prirode su: 2N, ABO STUDIO by Iva Ljubinković, Afro Blue, Andrijanabob, Atelje Broš i Sundry Art, Autorke moda, Bi Žu, Biljana Jelić, Bluffy jewelry - art copper jewelry, Bruka Notes, Curlylab, Daisy, Danijela Kovačević, Donum Art, DrawYourStep, Galerija1250, Glory Box, Gordana Timotić-Kuzmanović, iShe Soaps, Kaleidoskop Ceca, Lady Katrin, Lookie nakit, Luckymayica, Kinki unikatni nakit, Motor T Shirts, Masne Tied Up, Artdeco by Jelena, Mia Mia handmade cosmetics, Minja Tarle, Mirjana Dimitrijević, Marietta Con Fuoko, Mirjana Lečić i Dragana Petrović, Missy Bo tašnice, Mod’Art, Olivera Glišić, Plasmatis, Polka Dot Jewelry, Primavera decoupage, REdesign21, Samsara, Snežana Lučić i Aleksandra Milošević, Snežana Milenković, Sundri pop, Greška neočekivana, Svet staklenih perli, Sweet Stuff&Craft, Ugrcicdesign, Unikatne ogrluce lsd.

“Mikser Design Market: Green Editio”n otvoren je za posetioce od 12 do 20 časova, a ulaz je slobodan.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :