Warning: file_get_contents(system_email.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/urbanbug/public_html/system/application/config/config.php on line 27

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(system_email.txt): failed to open stream: No such file or directory

Filename: config/config.php

Line Number: 27

Zbog velikog interesovanja produžava se Kineski festival svetla | Beograd | Novi Sad

Zbog velikog interesovanja produžava se Kineski festival svetla

Datum objave:14.02.2020

Pročitano:1206 puta

Lokacija: Beograd, Novi Sad

Zbog velikog intresovanja Kineski festival svetla u Beogradu će biti produžen do kraja meseca, a Novom Sadu do 23. februara.

Posle prošlogodišnjeg uspešnog, veoma posećenog Kineskog festivala svetla, i ove godine, u susret obeležavanju Kineske Nove godine, na Kalemegdan, ali i Limanski park u Novom Sadu stigao je svetlosni spektakl pravo iz Kine! Mnogobrojni građani, turisti, svakodnevno obilaze izložbu i fotografišu se za uspomenu i za društvene mreže.

 

Kineski festival svetla

Foto: Đorđe Tomić

„Mediji u Srbiji i Kini naširoko izveštavаju o festivalu koji je ove godine posebno dobro bio propraćen na društvenim mrežama, između ostalog i uz pomoć interesantnih besplatnih stikera napravljenih u saradnji sa Rakuten Viber, omiljenom globalnom aplikacijom za razmenu, koja je napravila Viber stikere Kineski festival svetla. Presrećan sam što je KFS produžen zbog velikog interesovanja posetilaca i pozivam sve one koji još uvek nisu posetili Kalemegdan i Limanski park da dođu sa najmilijima i uživaju u čudesnom prizoru.„ izjavio je vidno zadovoljni Slobodan Trkulja, inicijator i idejni tvorac Kineskog festivala svetla.

Kineski festival svetlosti se održava pod generalnim pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, ambasade Narodne Republike Kine u Srbiji i Pokrajinske Vlade AP Vojvodine, uz podršku Grada Beograda i Grada Novog Sada.

 

Kineski festival svetla

Foto: Đorđe Tomić

Svetlosni spektakl kreirala je jedna od vodećih svetskih kompanija za izradu umetničkih lampiona iz Zigonga. Njihove svetlosne instalacije uvode nas u čudesni svet mašte i svetla, koji je podjednako zanimljiv i najmlađima i starijima. Svetla lampiona se pale svako veče od 17h i što je najvažnije, ulaz je besplatan.

Dobrodošli!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :