Barutana klub Beograd

Zbog velikog interesovanja posetilaca, galerija Arte će 14. prolećnu izložbu kolekcije produžiti do kraja juna

Datum objave:11.06.2021

Pročitano:743 puta

Datum održavanja: 31.05.2021 - 30.06.2021

Lokacija: Beograd

Prolećna izložba galerije ARTE, 14. po redu, koja se istakla radovima brojnih poznatih jugoslovenskih umetnika, privukla je veliku pažnju posetilaca. Iako postavljena na dve različite lokacije, u Kralja Milana 3 i na Andrićevom vencu 12, prethodnih 10 dana, oba galerijska prostora su bila izuzetno posećena.

 Galerija ARTE će, zato, produžiti mogućnost uživanja u ovim remek-delima ne samo jugoslovenskog slikarstva, već i evropskog i svetskog. Na izložbi do kraja meseca se neće naći radovi koji su našli svoje nove vlasnike, budući da je deo radova prodat na aukciji.

Radove Milana Konjovića, Save Šumanovića, Petra Dobrovića, Dada Đurića, Bore Stevanovića, Ljubice Cuce Sokić, Petra Omčikusa, Miće Popovića, Vladimira Veličkovića, kao i slikarske, rane radove poznate konceptualne umetnice, Marine Abramović, pogledajte u izložbenim postavkama na dve lokacije galerije ARTE još dve nedelje, a za sve zainteresovane kupce, cene radova će biti početne aukcijske.

 ARTE galerija nastavlja dugogodišnju praksu izlaganja radova iz svoje kolekcije, tako da nas sledeća, 15. izložba kolekcije, očekuje u decembru 2021. godine.

Radno vreme ARTE galerije je od 10 do 20 časova

Ulaz slobodan.

www.arte.rs


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :