Klub Barutana Beograd

Zbog velikog interesovanja DŽA ILI BU prave dva koncerta

Datum objave:26.04.2017

Pročitano:3570 puta

Datum održavanja: 28.04.2017 - 29.04.2017

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Božidarac

Zbog velikog interesovanja DŽA ILI BU organizuju još jedan BESPLATNI rođendanski koncert u Božidarcu u subotu 29. aprila od 20h.  Prvobitno su Beogradu planirali da poklone jedan rođendanski koncert u Božidarcu 28. aprila. A onda je publika pokazala da joj to nije dovoljno - da je koncertna sala Centra za kulturu Božidarac premala za sve one koji sa grupom DŽA ILI BU žele da proslave 30 godina rada benda!  Zato su Dža ili Bu odlučili da organizuju još jedan koncert - u subotu, 29. aprila, na istom mestu - u Božidarcu, u okviru Vračar Rocks serijala. 

 

Vračar Rocks - DŽA ili BU u Božidarcu - dupli koncert


- Sve ulaznice za koncert 28. aprila su podeljene 10 dana pre svirke. Zato smo rešili da častimo Beograđane, ali i sve one koji su se najavili iz drugih gradova, još jednim besplatnim koncertom - u subotu, 29. aprila! Izuzetno smo zahvalni publici na ovolikom interesovanju i shvatamo to kao veliko priznanje za sav rad i trud koji smo uložili u poslednjih 30 godina... I nadamo se da ćemo zajedno slaviti i narednih 30 - poručuju momci iz grupe Dža ili Bu.

 


Podsećamo da će gosti prvog slavljeničkog koncerta, u petak, 28. aprila, biti grupa Degeneza, a u subotu, 29. aprila, publiku će za rođendanski koncertni party zagrejati varaždinsko-užički ska/punk/rock bend MamurlooK. Ulaznice će biti BESPLATNE i za koncert koji će održati 29.04. ali će biti neophodne. Preuzimaju se u FELIX Shopu (TC Sremska, I sprat). Jedna osoba može da preuzme maksimalno četiri ulaznice.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :