Zbog lošeg vremena otvaranje Beer Gardena se odlaže za nedelju

Datum objave:28.06.2018

Pročitano:2465 puta

Datum održavanja: 01.07.2018

Lokacija: Beograd

Prema prognozi RHMZ-a, u narednih nekoliko dana nas u Beogradu očekuje hladno i olujno vreme sa pljuskovima. Organizatori Beer Gardena su stoga odlučili da zarad ugođaja prisutnih pomere veliko otvaranje za nedelju 1. jul uz grupu „Zoster“.


„SubBeerni centar“ tokom leta svoje aktivnosti iz čuvenog podzemlja u Cetinjskoj 15 prenosi na Beer Garden. Nakon rasprodatog majskog koncerta Zostera u SubBeernom centru, za sve one koji nisu uspeli da kupe kartu organizatori poklanjaju besplatni nastup „Zostera“. Duhoviti i iskreni, oni su zvezde velikog otvaranja letnje muzičke scene.

 

Beer Garden


Grupa „Zoster“ iza sebe ima četiri studijska albuma koja možemo podeliti u dve faze prema zvuku i poetici. Prvoj fazi pripadaju albumi „Ojužilo“ i „Festival budala“, a drugoj „Imači kada“ i „Srce uzavrelo“. Prvu možemo nazvati mladalačkom i studentskom fazom i po poetici i angažmanu, dok je druga faza zrelija, introvertnija, pa i mračnija.


Pored piva i muzičkog programa po kome je SubBeerni centar već uveliko poznat, na Beer Gardenu će biti i mnoštvo najrazličitijih kulturno-zabavnih aktivnosti, kao i najkvalitetnija hrana koja ide uz pivo.


SubBeerni centar je jedna od najvećih pivnica u regionu koja je prepoznata i kao veliki prostor za kulturna dešavanja, pre svega za koncerte poznatih izvođača. Od 29. decembra 2017. postalo je bitno mesto sabiranja, pre svega alternativne muzičke scene.


Ovo su prvi izvođači ovogodišnjeg Beer Gardena powered by SubBeerni centar:


01.07. Zoster – veliko otvaranje
02.07. Acoustic Strings
03.07. Branimir i neprijatelji - Balkan RNR
04.07. Gitarinet
05.07. Profesori
06.07. Đorđe Miljenović - gosti Hadži Prodane Duše
07.07. Abba Real Tribute Band
08.07. Texas Flood


Subberi se i ti ovog leta uz muziku i pivo prvo na Beer Gardenu, pa potom na Belgrade Beer festu!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :