Završnica konkursa za TV festival Bunt Rok Master

Datum objave:27.11.2014

Pročitano:3231 puta

Prvog decembra zatvara se konkurs za učešće neafirmisanih rok bendova i autora na prvom televizijskom demo rok festivalu "Bunt rok masters" koji su raspisali Radio-televizija Srbije, emisija "Bunt" i festival "Demo masters".

 


Svi zainteresovani neafirmisani bendovi i autori mogu se prijaviti na brm@rts.rs. Važno je da prijavljena pesma traje do pet minuta, da je napisana na srpskom jeziku ili na jezicima koji su u zvaničnoj upotrebi u Republici Srbiji, i da bend ili autor nema objavljeno zvanično izdanje. Detaljnije informacije o konkursu mogu se pronaći ovde.

Nakon zatvaranja konkursa prvog decembra uslediće selekcija bendova koji će se predstaviti u četvrtfinalu ili pretkvalifikacijama koje će biti održane u Beogradu i gradovima širom Srbije. Po završetku pretkvalifikacija i četvrtfinala održaće se polufinala takmičenja a kruna svega biće veliko finale na otvorenom u kome će osim takmičara nastupiti i renomirana imena domaće rok scene.

 


Prvoplasirani bend dobiće novčanu nagradu u iznosu od 100.000 dinara, nastup na Exit festivalu i nastup u emisiji Bunt, drugoplasiranom sleduje 50.000 dinara, direktan plasman u polufinale banjalučkog Jelen demofesta i snimanje u Studiju 6 Radio Beograda, dok trećeplasirani bend dobija 30.000 dinara, učešće na Zaječarskoj Gitarijadi i koncert na zidiću Doma omladine Beograda.

Bunt Rok Masters festival predstavlja logičan nastavak jedanaestogodišnjeg postojanja emisije Bunt, jedine rok emisije u produkciji RTS-a i jedanaestogodišnjeg postojanja festivala demo bendova, Demo masters Radio Beograda 202.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :