Završni performansi: Rezultati radionice Time, Space, Nothing. sa Frankom B u Magacinu Macura

Datum objave:31.08.2017

Pročitano:1959 puta

Lokacija: Magacin Macura

G12HUB i PerformanceHUB vas sa zadovoljstvom pozivaju da prisustvujete završnim performansima 12 internacionalnih umetnika koji su učestvovali u intenzivnoj devetodnevnoj radionici performans umetnosti Time, Space, Nothing. sa Frankom B u Magacinu Macura.

 Franko B je savremeni umetnik čija se praksa ide od crtanja, instalacija, performansa do skulptura. Tokom godina stvorio je raznovrsna i značajna dela i stekao međunarodno priznanje za svoj doprinos savremenoj umetnosti. Franko B živi i radi u Londonu, a profesor je skulpture na Akademiji Albertina di Belle Arti u Torinu, a takođe je gostujući predavač na Kraljevskom koledžu umetnosti u Londonu i Univerzitetu Northampton. Predstavio je svoj rad u galerijama širom sveta, a njegovi radovi su u kolekcijama muzeja Tate, Victoria i Albert, galerije South London, stalnoj zbirci Grada Milana i Londona.

Učesnici radionice:
Bruno Camargo
Vittorio Campanella
Shola Cole
Sara Kostić
Manuel López García
Jacopo Mandich
Philemon Mukarno
Ivana Ranisavljević
Michele Rava
Márton Emil Tóth
Albert Smith
Cristiana Zeta Rolla

Umetnici su učestvovali u radionici koja se sastojala od raznovrsnih intenzivnih vežbi, dijaloga i prezentacija iz sfere performans umetnosti gde su pokušali da se izmeste iz zone komfora.

Završni performansi su otvoreni za javnost i održavaju se u Magacinu Macura u petak, 1. septembra od 15 do 19 časova (Stari Banovci, Grčka 62).

Obratite pažnju na to da neki od performansa možda budu nepogodni za mlađe od 18, tako da je u tom slučaju za decu dozvoljeno da prisustvo uz pratnju i odobrenje roditelja.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :