Završeno revolucionarno debi izdanje EPIZODE festivala u Albaniji

Datum objave:05.10.2021

Pročitano:315 puta

Datum održavanja: 23.09.2021 - 26.09.2021

Lokacija: Albanija

Najveće svetske i regionalne DJ zvezde krasile su pult festivala koji oduzima dah

Senzacionalni Epizode - jedan od najuzbudljivijih muzičkih i umetničkih festivala na svetu, upravo je završio svoje revolucionarno debitantsko izdanje u Albaniji. Publika iz 49 zemalja uživala je u jedinstvenoj atmosferi festivala na rajskoj plaži Rana e Hedhun u Shengjinu, od 23. do 26. septembra. EPIZODE ALBANIA ugostio je 55 svetskih i regionalnih DJ legendi kao što su SOLOMUN, MARCO CAROLA, MICHAEL BIBI, RICHY AHMED, LEE BURRIDGE, ADRIATIQUE, DUBFIRE, BINH, MARGARET DYGAS, PETRE INSPIRESCU, PRASLEA, HECTOR, GUTI, NASTIA, MAAYAN NIDAM, ANFISA LETYAGO, i drugi. Oni su nastupali rame uz rame sa talentima kao što su CHKLTE, DAN ANDREI, DAVID GTRONIC, JANERET, JAVIER CARBALLO, MAHONY i YULIA NIKO, zatim ALBAN HI-DINI, E/TAPE, LIBURN, LEKE, ROUSTAM, TYOMA i ABELLE.

 Oni su predstavili posetiocima najkvalitetnije bitove na dva impresivno producirana stejdža tokom četiri dana i noći, 24h dnevno; SEA stejdž je remek delo kultnog ruskog umetničkog kolektiva СЕТАП, dok je SHELL predstavio veličanstveno umetničko delo FREAK FABRIQUE ekipe.

Epizode Albania doneo je mnoge nezaboravne momente, a jedan od njih je specijalni b2b set zatvaranja Solomuna i Adriatique-a koji je produžen do podneva. Marco Carola je u subotu uveče trijumfovao na zadivljujuće dizajniranoj glavnoj bini, dok su tehno dame Abelle, Nastia i Anfisa Letyago u petak uveče zapalile Shell stejdž. Binh, Margaret Dygas i Petre Inspirescu su bacili čini, dok se očaravajuća noć nastavila tokom celog narednog dana sa legendama rumunske elektronske muzičke scene Praslea b2b Dan Andrei.

“Veoma smo zahvalni svim posetiocima, umetnicima i partnerima koji su plesali sa nama sve vreme. Debitantsko izdanje u Albaniju je uspeh; srećni smo što smo uspeli da donesemo naš jedinstveni Epizode stil ​​na Balkan. Neke od najvećih svetskih i regionalnih umetnika krasili su pult, dok su najbolji vizuelni umetnici bili zaduženi za spektakularnu scenografiju. Planiramo da nastavimo da rastemo u ovom regionu donoseći još više odlične muzike i umetnosti”, rekli su iz Epizode menadžmenta.

Više informacija na sledećim linkovima:
Epizode Albania Website
Epizode Facebook 
Epizode Facebook
Epizode Instagram
Epizode Instagram


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :