Završen Kad porastem biću... kamp

Datum objave:09.08.2019

Pročitano:468 puta

U utorak 6. avgusta 2019. godine u Mokrin House-u završen je 4. po redu kamp "Kad porastem biću..." tokom kojeg su srednjoškolci iz Pančeva, Beograda, Sremske Mitrovice, Niša, Zaječara, Kragujevca i Kruševca pravili kratke filmove o savremenoj karijeri u 4.0 industriji.

 

Mokrin House


Tačno 14 motivisanih tinajdžera upoznalo se sa principima 4.0 revolucije i konceptom savremene karijere. Kamp je organizovalo Udruženje za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva "Connecting" u saradnji sa Mokrin House, uz podršku grada Pančeva putem programa za jačanje kapaciteta udruženja.


Osnovna ideja Kad porastem biću... programa jeste da pruži priliku srednjoškolcima da razumeju kako funkcioniše današnji svet u doba 4.0 revolucije. Program im pomaže da osveste svoje talente i kroz mentorski rad 1:1 ih priprema da na vreme donesu kvalitetne odluke o svojoj budućnosti!


Kao i prethodnih godina, iskusni edukatori, psiholozi, preduzetnici i omladinski radnici delili su svoje znanje sa srednjoškolcima na letnjem kampu posvećenom obrazovanju za karijeru Kad porastem biću... Kamp se opet desio u jedinstvenom coworking i coloving prostoru Mokrin House-u. Kratki filmovi posvećeni 4.0 revoluciji i savremenoj karijeri biće dostupni od naredne nadelje na YT kanalu Connectinga.


Obrazovni programi kao što je Kad porastem biću... podstiče svoje polaznike da sarađuju, istražuju i da sami uče. Program je fokusiran na učenje putem rada na projektu, ne na testove. Podstiče inicijativu i preuizimanje „rizika“, brzo prototipiranje i učenje iz sopstvenih grešaka.


"Naš cilj je da inspirišemo promenu kako bi svi zajedno pripremili našu decu za budućnost koja je već ovde", zaključili su iz organizacije.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :