Završen četvrti Whisky Fair u Beogradskom marketu

Datum objave:25.11.2019

Pročitano:1353 puta

Lokacija: Beograd

Whisky Fair 2019 ugostio je više od tri hiljade posetilaca, a ubedljivo najposećeniji je bio Škotski štand


Beogradski Whisky Fair, koji se održao po četvrti put, zatvšen je večeras u Beogradskom marketu, okupivši više od tri hiljade posetilaca i ljubitelja ovog popularnog napitka, ove godine u zanimljivom prostoru Beogradskog marketa na Dorćolu.

 Posetioci ovog Sajma viskija, uživali su u dobroj atmosferi, kako u toku dana, tako i tokom večernjih sati, u izuzetno bogatoj ponudi i programu, koji je pored više od 100 različitih vrsta viskija, nudio i brojne zabavne kutke, izuzetno zanimljive radionice, i degustaciju različitih kuhinja koje se dobro kombinuju uz određene vrste ovog popularnog pića.

Šest štandova na sajmu ponudilo je viskije iz celog sveta, i iako je interesovanje za nekim egzotičnijim brendovima azijskih viskija bilo dosta veliko, ubedljivo najposećeniji štand ove godine bio je Škotski. Posebno zanimljiv bio je Koktel štand, gde su poznati beogradski koktel majstori pravili koktele koji u svojoj osnovi imaju, naravno, viski.
Kao i do sada, program je bio podeljen na dnevni i večernji. Dnevni program sadržao je predavanja i radionice na kojima su eminentni poznavaoci viski kulture sve zainteresovane bliže upoznali sa istorijom, razlikama među vrstama viskija i pojasnili kako da iskoriste maksimum iz svake čaše viskija. Večernji program u fokusu ima degustaciju internacionalnih viskija, uvek dobru muziku i žurku do kasnih večernjih sati. Sve vreme trajanja sajma, posećeni su bili prateći programi - posetioci su igrali specijalni karling sa čašama viskija, muški deo publike je mogao da sredi svoje brade u Barber shop-u, a postojao je i poseban kutak za fotkanje.
Whisky Fair nudi svake godine priliku da probate i nabavite i one brendove koji se nalaze samo u specijalizovanim prodavnicama pića, ali i one kojih i nema na našem tržištu.

 U petak, 29.novembra u 18:00 u Beogradskom marketu organizuje se Aukcija otvorenih flaša. To je jedinstvena prilika za sve ljubitelje viskija da nabave neke od kvalitetnih i retkih brendova, jer sve one flaše koje su samo načete, biće dostupne po mnogo nižim cenama od standardnih.

Do sledećeg, petog Whisky Fair-a – živeli!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :