Devet 2020

Zavirite iza kulisa snimanja novog spota Džona Njumena

Datum objave:23.06.2015

Pročitano:4871 puta

Datum održavanja: 11.07.2015

By:Bojana Kozomora

Kada se pojavio sa numerom „Love me again“ Džon Njumen je osvojio ceo svet. Sada je objavio novi singl, ali i priču o tome kako je nastao video za njegovu novu pesmu “Come And Get It”.

 

Zavirite iza kulisa snimanja novog spota Džona Njumena | John Newman | Exit 2015


Uz cigaretu, zavaljen u stolicu i obaveznim čuperkom koji mu u stilu Elvisa pada na čelo, Njumen je ispričao kako je dobio ideju za upečatljivi spot.


- Napisao sam ceo scenario za spot tokom posete Los Anđelesu. Zapravo u pitanju su dva spota, jedan je trebalo da bude uvod za drugi, ali smo odlučili da objavimo “Come And Get It” i morali smo da uradimo samo jedan spot. Stalno su mi dolazili reditelji i pričali da moja vizija neće moći da se ostvari – ispričao je Njumen koji ipak nije odustao od svoje zamisli pa su na kraju uspeli da nađu odgovarajuću ekipu koja mu je pomogla da sve realizuje.Mladi Britanac koji će 11. jula nastupiti na Main stage Exit festivala, otkrio je i kako je koncept za video inspirisan istinitim događajima iz njegovog života.

 


- Nije u pitanju fantazija već stvarna situacija. Prilično je čudno što ne mogu o tome da pričam, a imao sam hrabrosti da o tome napravim spot. Teška je to priča za pričanje, osim ako je ne stavite u pesmu – kaže romantični Njumen koji je u videu sa scenama nastalim tokom snimanja spota pokazao i koliko nije lako pevati refren singla koji njavljuje njegov novi album.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :