Zašto svi pričaju o ”NAPRAVI SAMA”

Datum objave:04.12.2017

Pročitano:3705 puta

Ukoliko želite da na jednom mestu pronađete korak-po-korak uputstva i recepte za pravljenje stvarčica za kuću, prirodne kozmetike, korisnih džidža bidža, zimskih napitaka i ukusnih specijaliteta, onda morate da posetite www.napravisama.rs!

 

NAPRAVI SAMA | Blog by Monika

 

Napravi Sama je blog koji je zahvaljujući njegovom korisnom sadržaju za tri meseca koliko postoji privukao desetine hiljada pratioca na društvenim mrežama i predstavlja aktuelnu temu među ženama. Blog je autentičan po tome što je akcenat na samom proizvodu i procesu pripreme, a ne na klasičnom, “lifestyle” stereotipu bloga gde je izgled i autfit žene u prvom planu.

 

NAPRAVI SAMA | Blog by Monika

 

Učestalom interakcijom sa svojom publikom i raznim ženskim savetima, kulinarskim cakama i svakodnevnim preporukama, Napravi Sama polako postaje “desna ruka” ženama koje ga posećuju.

 

NAPRAVI SAMA | Blog by Monika

 

Monika, autor bloga, dosledna je konceptu “napravi sama” pa tako sama pravi i fotografiše proizvode, piše tekstove, odgovara na poruke, obrađuje fotografije, čak nam je objasnila da je zapravo sama kreirala logotip i uradila dizajn svog sajta. Veoma impresivno.

 

NAPRAVI SAMA | Blog by Monika

 

Ono što je na nas ostavilo najveći utisak jeste zapravo razlog zbog kog se ona odlučila da podeli njene veštine i znanje sa ženama širom Balkana. Više o tome možete pročitati na www.napravisama.rs/o-meni/.

 

Neka se i vama www.napravisama.rs nađe među favorites-ima!
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :