ZAKUVAVA se: Prijavite se za veliko takmičenje u igri League of Legends

Datum objave:10.05.2021

Pročitano:624 puta

Odbrojavanje do početka turnira u LOL-u počinje. KUVO TV poziva sve petočlane League of Legends timove da se prijave do 12. maja i osvoje vrijedne nagrade!

 Prvo mjesto osvaja nagradu u iznosu od 1250 eura, dok drugoplasirani tim dobija 750 eura.


KUVO LEGENDS je turnir koji se igra online, sa LAN završnicom u Banjaluci, 6. juna. Pravo na učešće imaju svi gejmeri preko 16 godina, koji imaju aktivan EUNE League of Legends nalog, koji će koristiti tokom online faze turnira.

Turnir će imati dvije kvalifikacione runde:
12. maja od 18.00 – 1. kvalifikaciona runda
14. maja od 18.00 – 2. kvalifikaciona runda

Kvalifikacije će se održati na platformi https://www.challengermode.com/ i ograničene su na 64 prijavljena tima. Iz svake kvalifikacije prolaze po četiri tima. Igraju se po principu single-elimination bracketa.

Strimovanje mečeva iz kvalifikacione faze dozvoljeno je takmičarima, uz napomenu koje je takmičenje u pitanju u imenu strima i upotrebu logoa KUVO TV.

Prijave za učešće su besplatne za sve timove.

KUVO TV, prva regionalna televizija sa sjedištem u Banjaluci, pored predstavljanja gejminga kroz emisije, nastavlja tradiciju organizovanja turnira. Pokrenut je u oktobru 2020. godine sa ciljem da, kroz različite formate, približi svijet video-igara što većem broju publike.

Sve dodatne informacije potražite na KUVO TV društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Youtube, Twitch, Discord.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :