ZAJEČARSKO CRNO: Mi smo uvek ZA – PRAVO CRNO PIVO!

Datum objave:28.01.2016

Pročitano:10048 puta

ZAJEČARSKO CRNO – PRAVO CRNO PIVO

 

Na temelju tradicije duge preko 120 godina, uz kontinuirani vrhunski kvalitet proizvoda, Zaječarska pivara počela je proizvodnju pravog crnog piva.

 

ZAJEČARSKO CRNO: Mi smo uvek ZA – PRAVO CRNO PIVO! | Heineken Srbija

„Zaječarsko Crno namenjeno je svim istinskim ljubiteljima crnog piva koji žele trenutke uživanja u jedinstvenom ukusu da podele sa svojim prijateljima”, kaže Jasmina Trijić, brend menadžer u kompaniji HEINEKEN Srbija. „Četiri vrste slada, i tradicija pivarstva duga preko 120 godina, u čaši Zaječarskog Crnog pretvaraju se u savršeni ukus koji pleni“, dodaje Trijić.

Specifičan ukus i prepoznatljiva aroma Zaječarskog Crnog postignuti su kombinacijom četiri vrste slada: svetlog, specijalnog, karamelnog i crnog (prženog). Kombinacija ovih sastojaka, koji se upotrebljavaju u početnim fazama proizvodnje, daju Zaječarskom Crnom poseban karakter.

Zaječarsko Crno vrhunac ukusa postiže ukoliko se poslužuje u čaši šireg dna koja se blago sužava ka vrhu. Pored prilike da se bolje oseti jedinstvena aroma, takav oblik čaše omogućava i postojanost pene.

Zaječarsko Crno će biti dostupno potrošačima u maloprodajnim objektima širom Srbije u povratnoj boci od 0,5 litara, nepovaratnoj boci od 0,33 litara, limenci od 0,5 litara, a u ugostiteljskim objektima kao točeno, u povratnoj boci od 0,5 litara i u nepovratnoj boci od 0,33 litara.

Mi smo uvek ZA – PRAVO CRNO!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :