Zagrevanje za Dimensions festival 2. juna u Novom Sadu

Datum objave:18.05.2017

Pročitano:3820 puta

Datum održavanja: 02.06.2017

By:Marina Hrvaćanin

Lokacija: Borisov Atelje

Žurka zagrevanja za Outlook festival održana je 13. maja na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu (fotke možete pogledati ovde), a pred nama je još jedan intro za još jedan sjajan festival. Na istom mestu, u Borisovom ateljeu, 2. juna održaće se Dimensions festival launch party. Na njemu će nastupiti imena koja ove godine predstavljaju domaće snage na Dimensions festivalu - Avoid aka Vladimir Aćić i Mikadroid. Kao podrška će nastupiti DJ RaDa, jedan od predstavnika projekta Future Sound Of Danube.

 

Dimensions Novi Sad


Žurku organizuje Extra BASS - oficijalni partner Dimensions Festivala, uz podršku Pozitivnog ritma. Šesti Dimensions festival, kao i obično, donosi šareni spoj žanrova elektronske muzike. Ove godine line-up čini preko 150 imena, među kojima se nalaze neke već poznate zvezde, kao i one čije vreme tek dolazi. Među ovogodišnjim headlinerima se nalaze imena kao što su Grace Jones, Jeff Mills, Shuggie Otis, Nina Kraviz, Kid Drama, Sadar Bahar, Kode9, DBridge i mnogi drugi.


Na koncertu otvaranja Dimensions festivala, 30. septembra u pulskoj Areni nastupiće Grace Jones, Moderat, Yussef Kamaal i Moses Boyd. Nakon toga se Dimensions seli na tvrđavu Punta Christo, gdje do 3. septembra nastavlja sjajan program koji će, sigurni smo, zadovoljiti sve ukuse poklonika elektronske scene.


Karte za Dimensions festival, kao i koncert otvaranja, mogu se kupiti putem Entrio sistema. Više informacija o Dimensions festivalu možete pronaći na linkovima ispod:


www.dimensionsfestival.com
www.pozitivanritam.hr/festivali/dimensions-festival
www.facebook.com/DimensionsFestival
www.twitter.com/dimensions_fest
www.mixcloud.com/dimensionsfestival
www.youtube.com/dimensionsfestival
Službeni Facebook event: Dimensions Festival 2017

Kako je to bilo na prošlom Dimensions festivalu, pogledajte u videu ispod...

 

 

Vidimo se na đavama!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :