Barutana klub Beograd

Zagrebački Jinx u Magacinu Depo u decembru

Datum objave:26.10.2016

Pročitano:4517 puta

Datum održavanja: 09.12.2016

By:Zorica Čanadanović

Lokacija: Magacin Depo

Čuveni zagrebački pop sastav Jinx, čije su osnovne poluge od samog početka gitarista, autor i povremeni pevač Gordan Muratović - Coco Mosquito i pevačica Jadranka Bastajić - Yaya, dolazi krajem ove godine u Beograd. Na koncertu 9. decembra, u Magacinu Depo (Travnička 3), u okviru regionalne turneje, prvi put će svirati pesme s novog albuma, sa sjajnim gostima na bini, ali i podsetiti na hitove iz bogate karijere, koje će predstaviti u osveženim verzijama. Kao predgrupa, nastupiće elektro-pop bend Ljubičice iz Pančeva.

 

Jinx


Jinx je novi studijski album, posle višegodišnje diskografske pauze, najavio ovog leta singlom „Jesmo li dobro“, a prvi nastup ovaj bend je imao još pre više od dve decenije, u proleće 1994. Već do sredine 1998. godine je postao opštepoznato ime i koncertna atrakcija u Hrvatskoj, a usledio je i niz nagrada. Naročitu popularnost je stekao singlom „Tamo gdje je sve po mom“, a ceo album „Avantura počinje“, iz 2001. godine, ocenjen je najboljim albumom ove grupe. Početkom 21. veka bend se uspešno probio i na druga tržišta, dodatno potvrdio popularnost albumima „Na zapadu“ (2007.) i „Diksilend“ (2010. godine) i zadržao je sve do danas.
Prvih 100 ulaznica za koncert Jinx-a, u produkciji / organizaciji Strangefear-a, nalazi u prodaji, po specijalnoj promotivnoj ceni od 800 dinara, a mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigs tixa.

 

 

Više informacija na: www.facebook.com/events/304124593304755/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :