"Zadrži svoj dah" - novi spot Nikole Vranjkovića

Datum objave:02.02.2018

Pročitano:2080 puta

#Illegalproduction iz Novog Sada s ponosom predstavlja novi spot nastao u našoj produkciji!

"Zadrži svoj dah" je pesma Nikole Vranjkovića koja se nalazi na njegovom aktuelnom albumu "Veronautika" (Multimedia records, 2017). Dogovor da za ovu pesmu uradimo spot postignut je prošlog proleća, a snimali smo tokom leta i jeseni na nekoliko lokacija u Novom Sadu i okolini.

 

Nikola Vranjkovic, Zadrzi svoj dah

Montaža i postprodukcija završeni su pre dvadesetak dana i spot je premijerno prikazan na novosadskoj promociji albuma "Veronautika", održanoj u klubu "Fabrika" Studentskog kulturnog centra Novi Sad 31. januara, pred velikim brojem posetilaca.


Glavnu ulogu u ovom spotu sjajno je odigrao glumac-naturščik Miodrag Rašeta – Mikica, poznati novosadski skejter, inače zaposlen kao rasvetljivač u kompaniji "Studio Berar". Snimatelj spota bio je Robert Gondi, scenarista i montažer Predrag Novković, dok je reditelj spota Nikola Končarević.

Da je Novi Sad u poslednje vreme važno mesto u karijeri Nikole Vranjkovića, osim saradnje sa našom video produkcijom, pokazuje i nedavni sjajni koncert održan u Novosadskom pozorištu (Újvidéki Színház) 13. januara, kao i veliko interesovanje publike za predstojeći promotivni koncert albuma "Veronautika" koji će biti održan 3. marta, takođe u klubu "Fabrika".

Prvi promotivni kontigent ulaznica već je rasprodat i u prodaji su ulaznice po redovnoj ceni od 800 dinara. Na dan koncerta, cena karte na ulazu u klub biće 900 dinara.

 

  


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :