Zabranjeno pušenje objavilo spot za pesmu ,,Irska" i najavilo koncert u Beogradu 29. novembra

Datum objave:24.10.2018

Pročitano:2486 puta

Datum održavanja: 29.11.2018

Lokacija: Beograd

U četvrtak, 29.novembra, u Subeerni Centar dolazi legendarni ex YU bend ZABRANJENO PUŠENJE, koji će promovisati svoj novi, jedanaesti album „Šok i nevjerica", koji će biti objavljen 31. oktobra.

 Pet godina nakon poslednjeg izdanja (Radovi na cesti, 2013.), Pušenje će se novim, još boljim materijalima, potruditi da opravda dugu pauzu. Na albumu će uz standardnu postavu benda gostovati i tuzlanska reperka Sassja, kao vokal na pesmi „Kupi nas Ali", kao i majstor sevdalinki Damir Imamović, na pesmi „Svjetla Sarajeva".

"Uvek postoje neverica i skepsa kada je u pitanju novi album benda s velikom kilometražom. Naša je želja da šok bude pozitivan i da se ljudi iznenade koliko dobar album možemo da napravimo iako nosi broj 11", kaže frontmen benda i autor većine pesama Sejo Sexon.

 

Iščekivanje novog albuma prekratili su video spotom za pesmu ,,Irska".

Kao i uvek, Sejo Sexon i Zabranjeno pušenje bave se ,,našim danima" i ljudskim sudbinama i u pesmi "Irska" na satiričan način opisuju život balkanskih emigranata na ,,zelenom otoku", na kojem ,,nema mina, umjerena je klima i mnogo bolja plaća".

Kratki muzički film, koji nas vodi kroz ulice Dablina, jeftine sobe za iznajmljivanje i bučne irske pabove, režirao je Danilo Šerbedžija, kojem je ovo treći spot za Zabranjeno pušenje, posle ,,Bog vozi Mercedes" i ,,Karabaja".

 

Zabranjeno pušenje nam u Beograd, u SubBeerni centar, dolazi u „uigranoj" postavi : Sejo Sexon (Davor Sučić), Robi (Robert Boldižar), Toni (Antun Lović), Trak (Branko Trajkov), Klo (Dejan Orešković) i Lana Škrgatić.


Ulaznice su već u prodaji po ceni od 1.000 dinara za prvih 100 kupaca. Redovna cena biće 1.200 dinara, a na dan koncerta, na ulazu u klub, koštaće 1.400 dinara. Ulaznice su dostupne u Šikarici (Skadarska 22, Beograd).

 

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :