ZAA pravi koncert u Mikser House-u: Premijerno nove pesme za beogradsku publiku

Datum objave:22.11.2016

Pročitano:4215 puta

Datum održavanja: 26.11.2016

Lokacija: Mikser House

ZAA se posle brojnih uspeha koji su obeležili 2016. godinu, među kojima se ističe evrovizijski nastup vokala Sanje Vučić, vraća pred beogradsku publiku. U Mikser House-u će publika 26. novembra pored hitova poput „Unconditional Love“, „Irie & Kool“, „We“, „Good Things“, moći premijerno da čuje i aktuelni singl „Trouble“, kao i još nekoliko novih pesama. Podršku će im pružiti bend „Itch“, a koncert počinje u 22 časa.

 

ZAA / Foto: Ivan Tasić

ZAA / Foto: Ivan Tasić

„Radujemo se predstojećem koncertu u Mikser House-u, kada ćemo se po drugi put ove godine sresti sa beogradskom publikom koju mnogo volimo! Očekujte omamljujuću energiju i mnogo dobru svirku“, poručuje Sanja Vučić.

U nastup ZAA publiku u Mikser House-u će uvesti grupa „Itch“, koja uskoro objavljuje svoj drugi album za izvadačku kuću iz SAD, a koja je takođe ove godine imala zapažen nastup na „Belgrade Beer Festu“.

 

Itch

Itch

Ulaznice za beogradski koncert se mogu nabaviti u pretprodaji na svim prodajnim mestima „Gig Stix-a“ po ceni od 700 dinara, dok će na dan koncerta biti dostupne samo na ulazu po ceni od 800 dinara.

Poznati repertoar koji obećava nezaboravne koncerte upotpunjen novim singlovima, publika će imati prilike da čuje i u Nišu u klubu „Feedback“ 9. decembra, kao i u Novom Sadu 23. decembra u „Gerila“ baru.

 


U susret predstojećim koncertima i četvrtom studijskom albumu, ZAA je objavio spot za novi singl „Trouble“, koji je inspirisan težnjom muzičara da na najneposredniji način prenesu poruku i emocije na slušaoce, kao i komentarima publike da bend najbolje zvuči na koncertima. Video je snimljen uživo u studiju „Košnica“ u Kruševcu, koji potpisuje i celokupnu audio i video produkciju.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :