Za one koji su drugačiji: I AM DIFFERENT Label Night u Gadosti

Datum objave:22.02.2017

Pročitano:4124 puta

Datum održavanja: 23.02.2017

By:Marija Joksimović

Lokacija: Gadost

Etiketa I AM DIFFERENT imaće svoj label night u četvrtak 23. februara u klubu Gadost gde će nastupiti Veljko Jović i Puple Dub. U pitanju je izdavačka kuća koja neguje kulturu elektronske muzike podržavajući originalnost i ideju o različitosti i jednakosti. U želji da saznamo nešto više o ovoj etiketi, ali i onom šta nas čeka u četvrtak u Gadosti, razgovarali smo sa Veljkom Jovićem. 

 

I Am Different u klubu Gadost

 


Reci nam nešto o I AM DIFFERENT etiketi, kada je osnovana i sa kakvom misijom? 

I AM DIFFERENT kao skup ideja u konstantnoj potrazi za drugačijim zvukom, karakternim identitetom i umetničkim viđenjem sveta nastaje sredinom 2016. godine u formi izdavačke kuće koja kroz izdanja svojih artista i događaja koje organizuje predstavlja kulturu elektronske muzike, podržavajući originalnost i ideju o različitosti i jednakosti.

Kakve artiste će okupljati etiketa i predstavi nam one koji su trenutno na njoj?
Sve one koji svoj talenat koriste da bi napravili nešto nesvakidašnje. Label je zasnovan na techno, minimal i tech house korenima, ali volimo slobodu mešanja žanrova.  Za sada smo imali izdanja artista kao što su Space Motion, RanchaTek, TKNO, Purple Dub, Andrew Meller, Worda, Fabian Jakopetz, Tim Jackman, LAKAC, Rectoor, Vontech i mnogih drugih.

Šta publika može da očekuje od vas u četvrtak u Gadosti?

Januar i februar su doneli puno dobrih izdanja na našu etiketu, jedva čekamo da to i u klubu predstavimo. Purple Dub je uradio sjajan remix za “ETNO”, izdanje koje potpisuju Space Motion i Rectoor, pa se radujem što ću to čuti uživo. Prošlog meseca smo na istom mestu radili label night i imali prepun klub do ranih jutarnjih časova, kao i sjajnu energiju publike, tako dugi setovi zahtevaju varijacije u žanrovima i maksimalnu fokusiranost i saradnju DJ-eva za pultom. Četvrtkom ljudi su nekako spontaniji i opušteniji, sviđa mi se koncept label nighta u takvoj atmosferi i nadam se da će to vremenom postati tradicija.
 

Više informacija na Facebook eventu - I Am Different Label Night.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :