ZA KRAJ LETA IDA PRESTER DONOSI NOVU STVAR – ‘’KVAR’’

Datum objave:05.09.2020

Pročitano:273 puta

Lokacija: Beograd

Ida Prester za kraj leta donosi novu super stvar – ‘’Kvar’’. Ona nas svojim duhovitim i maštovitim stihovima uvodi u priču o slomu jedne ljubavi - kvaru. Žena je, kad se ljubav ‘pokvari’, spremna na sve - boriti se kao lavica, vežbati kamasutru, probati sve afrodizijake, ići na psihoterapije, pratiti horoskop, rastaviti se i ponovo posložiti.. ali kad ne ide, ne ide. Sprema svoj kofer i odlazi sama negde što dalje, na more.

 


Spot prikazuje ludilo trenutka kad odlučiš da napustiš ceo svoj život. Nema povratka, ali još si u totalnoj traumi. Ta neuroza ‘kvara’ predstavljena je u videu polomljenim pozama i psihotičnim plesom.


‘’Idu jos do sada nismo videli u ovakvom izdanju, seksi, ali malo pomerenom. Glumački i plesno nas je oduševila, spontana, ali opet izmeštena iz realnosti’’ – kaže Marko Ćerketa, art direktor ovog spota.


‘’Ovo mi je bilo fizički najnapornije snimanje ikada. Satima sam trčala i plesala s koferom po suncu u štiklama. Nakon toga su slijedile i te nemoguće poze, nisam znala koliko je zahtjevno samo stajati mirno iskrivljen. Dva dana se nisam mogla pomaknuti, ali nadam se da se isplatio trud’’ – kaže autorka, Ida Preser.


I ovoga puta, Ida je okupila sjajnu ekipu saradnika.


Autorka pesme i teksta ‘’Kvar’’ je Ida Prester, aranžman je radio Srđan Popov, master Goran Simonovski (La Plant suduio). Art direktor spota je Marko Ćerketa, direktor fotografije Vladmir Đurć ( za morske scene Vladimir Miladinović).  Kostim su radili Marko Ćerketa i Tijana Milutinović, a šminku Aleksandar Đikić. Za scenski pokret bila je zadužena Vera Radnić. Montažu je radila Nevena Trutin, a kolor korekju Aleksa Vitorović.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :